Een zachte zomerhuid met love to relax bodyolie

Speciaal voor baby’s, kinderen én zwangere vrouwen

image002

Onlangs heeft Loverock haar nieuwst product geïntroduceerd speciaal voor de droge en gevoelige huid. Love To Relax: een pure zachte body- en massageolie speciaal voor baby’s, kinderen én zwangere vrouwen. Een flesje boordevol liefde én puur natuurlijke oliën: avocado-olie, zonnebloemolie, olijfolie én abrikozenpitolie. Zachte, voedende oliën ideaal voor de droge huid. Love To Relax zit in een praktische spray waardoor je geen vette handen krijgt. Gewoon puur natuur, zonder slechte stoffen of conservering, zoals je van Loverock gewend bent. Kies jij ook voor een zachte zomerhuid? Love To Relax!

Droge huid
De baby-, kinderhuid én ook die van zwangere vrouwen is tot vijf keer dunner en droger dan de volwassenhuid. Dat vraagt om extra aandacht en gespecialiseerde producten met de juiste ingrediënten om deze kwetsbare huid in optimale conditie te houden.  Love To Relax zit vol met natuurlijke oliën: avocado-olie, zonnebloemolie, olijfolie én abrikozenpitolie. Deze zijn stuk voor stuk ideaal voor de droge en gevoelige huid. De olie plakt niet en wordt gemakkelijk door de huid opgenomen. De huid wordt meteen beschermd en verzorgd door deze pure oliën. Gewoon puur natuur, zonder slechte stoffen of conservering.

Body- en massageolie
De Love To Relax body – en massageolie zit in een handige sprayverpakking. Een of twee spraytjes in je hand en je bent meteen klaar om je kindje lekker in te masseren. Het masseren van de huid is niet alleen lekker, maar de aanraking van de huid maakt baby’s en kinderen rustiger. Het geeft ze een vertrouwd en beschermd gevoel. De zachte voedende natuurlijke oliën zijn geschikt voor de allerkleinste en ook voor de mama’s in spé. Geen zorgen over schadelijke stoffen of een droge, trekkende huid. Met Loverock ben je in goede handen, just Love To Relax!

 Waar te verkrijgen?
De verzorgingsproducten van Loverock zijn ontwikkeld door Puur Company BV, dé groothandel in natuurlijke en biologische gecertificeerde huidverzorgingsproducten voor baby’s kinderen en tieners. Loverock is verkrijgbaar bij apotheken, schoonheidssalons en daarnaast ook bij een aantal webwinkels.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *