Workout voor je haar

Composite

Om je haar te versterken zodat het minder snel afbreekt en (zodoende) uitvalt, introduceert Andrélon een vernieuwende haarverzorginglijn: Biotin Strength. Een shampoo, conditioner, masker en crème verrijkt met biotine, één van de belangrijkste vitamines voor het behoud van sterk en gezond haar.

Als je haar volop glanst, niet snel pluist en van wortel tot punt een gezonde uitstraling heeft, weet je één ding zeker: je hebt sterk haar. In verschillende levensfases en door verschillende omstandigheden (zoals styling, kleuren, stress) kan het haar echter kwetsbaar en broos worden. Het kan daardoor eerder afbreken en als gevolg hiervan sneller uitvallen.

Kan je haar daarom wel een powerboost gebruiken? Dan heeft Andrélon een nieuwe oplossing om je weer stralende lokken te geven: Biotin Strength, een lijn met een shampoo, conditioner, masker en een crème voor een versterkende behandeling. De innovatieve formule is verrijkt met biotine (vitamine B7/B8) om je lokken sterker te maken zodat je haar minder snel afbreekt.

Vitamine Boost
Biotine ofwel vitamine B7/B8 is een belangrijke vitamine voor ons lichaam en staat bekend om de versterkende werking van haar, huid en nagels. Deze B-vitamine komt ook veel voor in groene bladgroenten en eiwitrijke voeding, zoals noten, zaden, vis en eieren.

Breukje? Fix it!
De producten, verrijkt met biotine, zorgen ervoor dat het haar versterkt wordt. De ene dag een hoge paardenstaart, het volgende moment maak je je haar super steil met een stijltang… We stylen erop los met ons haar, maar dat kan na verloop van tijd de conditie van je haar verminderen. Als je haar zwakker wordt, zal het sneller afbreken. Onder een microscoop zie je dan dat de haarschubben niet meer netjes gerangschikt zijn maar meer open staan. Zo is de haarkern niet meer beschermd en kunnen belangrijke bestanddelen, zoals vocht, sneller ontsnappen. Een vicieuze cirkel, waardoor je lokken nog brozer worden. Oplossing: Biotin Strength, want hoe sterker je haar, des te minder snel je haar afbreekt en je een schitterende sterke bos behoudt.

Wist je dat…
een haar gemiddeld vier tot zes jaar blijft zitten voordat deze van nature uitvalt?

Keep it strong
Behalve de dagelijkste routine voor je haar met Andrélon Biotin Strength, zijn er meer simpele trucs om je haar sterk te houden:

  • Ga nooit met nat haar slapen. Vochtig haar is extra kwetsbaar. Terwijl jij ligt te woelen, kan het sneller beschadigen.
  • Breng altijd een product aan dat je haar tegen de hitte beschermt voor je je haar föhnt of een warme stylingtang gebruikt. Zo krijgt de warmte geen kans het haar uit te drogen. Als je haar heel droog is, wordt het ook zwakker.
  • Vergeet het fabeltje van ‘100 borstelslagen per dag’ – die komt niet voor niets uit de sprookjesboeken. Probeer je haar juist niet te vaak en nooit ruw te borstelen. Vervang je borstel zodra de tandjes versleten zijn.

Shampoo Biotin
Strength 300 ml
Adviesprijs EUR 4,59
De shampoo, verrijkt met biotine, reinigt en biedt tegelijkertijd versterking aan jouw haar. Voor zichtbaar minder haaruitval en haar dat er voller uitziet, tot in de puntjes.

Conditioner Biotin
Strength 300 ml
Adviesprijs EUR 4,59
De conditioner, verrijkt met biotine, verzorgt breekbaar haar intensief en zorgt ervoor dat het haar na het wassen makkelijk doorkambaar is.

Versterkende Crème
Biotin Strength 200 ml
Adviesprijs EUR 4,59
De versterkende crème, verrijkt met biotine, zorgt voor extra body en stevigheid. De herstellende en voedende behandeling breng je aan na het wassen in handdoekdroog haar en geeft je haar een extra powerboost!

Versterkend Masker
Biotin Strength 250 ml
Adviesprijs EUR 4,99
Het masker, verrijkt met biotine, geeft je haar na het wassen intensieve verzorging. Gebruik het masker naar wens één of twee keer per week voor intens herstel en laat het 3-5 minuten inwerken zodat het product goed kan intrekken voor het optimale resultaat. Je haar ziet er dikker uit, tot in de puntjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *