Uit je winterdip weer energiek en slank de zomer in!

Wil je komende zomer weer lekker in je vel zitten? Dat perfecte zomerjurkje passen? Je zeker voelen op het strand? Dan is het belangrijk tijdig te starten met een gezond voedingspatroon en lekker in beweging te blijven. En wat is er dan fijner wanneer je het proces zelf kunt ondersteunen met voedingssupplementen afkomstig uit de natuur? Physalis biedt verschillende methodes om deze zomer energiek, vitaal en slank in te gaan. Kies je voor detoxen, fatburning of zoek je iets dat je darmen in balans brengt? De natuurlijke voedingssupplementen van Physalis ondersteunen gezond afvallen en helpen het lichaam bij het afvoeren van afvalstoffen.

ONTGIFTEN – DETOXEN
Ons spijsverteringssysteem heeft het druk, zeker wanneer we veel en zwaar eten. Ook medicijnen, roken en alcohol zorgen ervoor dat vooral de lever overbelast raakt. Een zuiverende kuur helpt de lever herstellen en regenereren. Het effect? Meer energie, een goede spijsvertering én een goede gezondheid! Physalis combineert de verschillende eigenschappen van heilzame planten voor inwendige zuivering, een goede darmwerking en verbetering van de spijsvertering.

Strakke_buik_3d_NL Detox_3d_NL Mariadistel_3d_NL

Physalis Strakke Buik Bio is een uitgebalanceerde formule met biologische plantenextracten uit artisjok, venkel, berk, vijgcactus, rammenas en granaatappel. Artisjok ondersteunt de spijsvertering, venkel vermindert een opgeblazen gevoel, berkenextract helpt bij het afvoeren van afvalstoffen en vijgcactus ondersteunt effectief de gewichtscontrole. Rammenas en granaatappel ondersteunen de darmfuncties.

Physalis Detox+ is een kuur die de lever ondersteunt in zijn reinigende en ontgiftende werking dankzij actieve plantenextracten uit artisjok en mariadistel. Berkenextract helpt bij de afvoer van afvalstoffen, paardenbloem draagt bij tot een gezonde darmflora en kurkuma-extract (geelwortel) helpt niet alleen de lever gezond te houden, maar draagt ook bij tot de vertering van vetten.

Physalis Mariadistel heeft als hoofdbestanddeel mariadistelextract dat bekend staat om zijn krachtige ontgiftende eigenschappen. De zuiverende werking van het extract wordt gecombineerd met bescherming van de levercellen.

VETVERBRANDING – FAT BURNING
Om af te vallen, staan gezond eten en bewegen op de eerste plaats. Een kuur die de vetverbranding ondersteunt en daarmee bijdraagt tot het afvallen, is een welkome ondersteuning. Physalis combineert efficiënte plantenextracten die de vetverbranding ondersteunen en die zorgen dat je je energiek en vitaal blijft voelen.

fat_burner_3d_NL Citruslim_3d_nl GreenTea_3d_NL

Physalis Fat Burner Bio is een 100% biologisch complex met groene thee en groene koffie die samen de vetverbranding efficiënt bevorderen. Het extract van de schisandrabes ondersteunt de ontgifting en bevordert de vitaliteit. Açaíbes zorgt door zijn rijkdom aan antioxidanten en nutriënten dat je je vitaler en energieker voelt waardoor je meer gaat bewegen.

Physalis CitruSlim ondersteunt de vetverbranding door middel van een uitgekiende combinatie van citrusvruchten. Guaranazaden bevatten natuurlijke cafeïne die niet alleen dit proces versterkt maar ook bijdraagt tot meer vitaliteit en energie. Chilipeperextract bevordert de warmteontwikkeling (thermogenese) in het lichaam wat de vetverbranding ondersteunt. Ook vijgcactus helpt het gewicht onder controle te houden.

Physalis Green Tea Bio. Groene thee heeft een bewezen gunstig effect op de vetverbranding en helpt afvalstoffen en overtollig vocht afvoeren. Bovendien bevordert het extract de bloedcirculatie en draagt het bij tot algehele vitaliteit.

ENERGIE EN WEERSTAND
Na de winter voelen we ons vaak wat futloos en vermoeid. Die voorjaarsmoeheid kun je bestrijden met een kuur op basis van oergezonde micro-algen. Deze verhogen het energieniveau, bevorderen de weerstand en bijdragen tot een algeheel positief en vitaal gevoel.

Spirulina Nl-Fr

Physalis Chlorella + Spirulina Bio. Deze zoet- en zoutwateralgen zitten boordevol essentiële voedingsstoffen en dragen efficiënt bij tot de vitaliteit en de weerstand. Chlorella ondersteunt de leverwerking en de inwendige reiniging en spirulina ondersteunt de gewichtscontrole.

Prijzen en verkrijgbaarheid:
Physalis Strakke buik (biologisch) € 14,50 (45 tabletten)
Physalis Detox+ € 13,50 (30 tabletten)
Physalis Mariadistel € 16,00 (60 tabletten)
Physalis Fat burner (biologisch) € 15,00 (30 tabletten)
Physalis CitruSlim € 18,00 (30 tabletten)
Physalis Green Tea (biologisch) € 15,90 (60 tabletten)
Physalis Chlorella + Spirulina (biologisch) € 17,90 (200 tabletten)

Physalis raadt aan bij de kuren voldoende water te drinken om de processen van afvoer en zuivering te ondersteunen (2 liter water per dag).
Het Physalis assortiment is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen). Voor informatie: www.hollandandbarrett.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *