Win kaarten voor De Ontsnapping met ProSet

De nieuwe Nederlandse film De Ontsnapping gaat volgende week in premiere in de bioscopen. Speciaal hiervoor geeft ProSet in samenwerking met Kruidvat vanaf week 18 mooie prijzen weg.

De Ontsnapping’ gaat over Julia (Isa Hoes). Ze heeft een goede baan, woont in een nieuwbouwhuis en heeft twee kinderen, samen met echtgenoot Paul (Kees Boot). Ze had zich haar leven echter totaal anders voorgesteld toen ze jong was en erover fantaseerde met haar broertje Jimmy (Matthijs van de Sande Bakhuyzen). Hun tragische afscheid was twintig jaar geleden, maar dit knaagt nog altijd aan haar. Na een ruzie met Paul besluit Julia het roer radicaal om te gooien. Ze vertrekt – in de geest van Jimmy – naar de Portugese Algarve. Daar maakt ze nieuwe vrienden en meet zich een nieuw uiterlijk aan. Gaandeweg ontdekt ze echter dat ontsnappen niet hetzelfde is als gelukkig worden. Als ze de mysterieuze gigolo Romeo (Edwin Jonker) leert kennen, komt Julia’s verleden dichterbij dan ooit!

Hoe en wat kun je winnen?
Wie in de periode vanaf 28 april tot en met 11 mei 2015 twee full size producten van ProSet koopt bij één van de Nederlandse filialen van Kruidvat, dient vervolgens op de actiepagina van www.kruidvat.nl/proset een vraag te beantwoorden. Vanaf dat moment dingt men mee naar geweldige prijzen rondom ‘De Ontsnapping’, te weten:
• 50 x 2 gratis bioscoopkaartjes voor ‘De Ontsnapping’
• 25 filmedities van het boek ‘De Ontsnapping’ van Heleen van Royen
• 5×2 exclusieve premièrekaarten inclusief een ‘meet-and-greet’ met de filmcast


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *