Weleda Ogentroost Oogdruppels

De lente dient zich weer aan en dat merken met name de hooikoortspatiënten. Vooral veroorzaken vanaf februari behoorlijk wat ongemak. Rode en tranende ogen is een van de meest gehoorde klachten. 15 à 20% van de Nederlanders heeft er last van. Ogentroost Oogdruppels* biedt een 100% natuurlijke oplossing die veilig is voor langdurig gebruik.

Product Specialist Zelfzorg Roelien de Jonge: “Steeds meer mensen zijn er zich van bewust dat synthetische conserveringsmiddelen irritaties kunnen opwekken. Ogentroost Oogdruppels bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en is daardoor geschikt voor langdurig gebruik, ook voor dragers van contactlenzen en zelfs voor baby’s. Niet voor niets is Ogentroost Oogdruppels ons bestverkopende product op het zelfzorgschap.”

Ogentroost Oogdruppels FlesjeRijk aan bioactieve stoffen
Ogentroost of Euphrasia groeit in het wild tussen grassen en kruiden. Het is een halfparasiet, wat betekent dat het plantje groeit in de wortels van planten die in de buurt groeien, waardoor het niet makkelijk is om het te telen. Ogentroost wordt van oudsher gebruikt in oogkompressen bij vermoeide, branderige en geïrriteerde ogen. Een extract van de verse plant bevat een grote hoeveelheid bioactieve stoffen met verzorgende en verzachtende eigenschappen. Weleda teelt Ogentroost in de eigen biodynamische tuin in Schwäbisch Gmünd (Duitsland).

Ogentroost Oogdruppels biedt niet alleen verlichting bij pollen, maar helpt ook bij rode, tranende en geprikkelde ogen als gevolg van diverse oorzaken zoals bijvoorbeeld een vuiltje of haartje in het oog, fel zonlicht of wind. Ogentroost Oogdruppels verzacht, verzorgt en verfrist.

Adviesprijs: € 8,59 (oogdruppels 10 ml), € 8,99 (10 ampullen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *