Vier magazines toegevoegd aan ‘Zorg dat je bijblijft’

Begin dit jaar lanceerde het Centraal Bureau Drogisterijbedrijven het Nascholingsplatform ‘Zorg dat je bijblijft’. Het animo voor de nieuwe nascholing is groot en gisteren zijn er weer vier nieuwe magazines aan het platform toegevoegd.
Nog geen half jaar na de lancering telt het nascholingsplatform al 5.373 deelnemers en zijn er 8.029 magazines afgerond. De drogisten en assistent-drogisten die zich hebben aangemeld voor ‘Zorg dat je bijblijft’, doorlopen op het interactieve platform een aantal thema’s via zogenaamde magazines. Bedrijven en retailformules hebben zelf actief meegedacht met de manier waarop deze nascholing wordt aangeboden. Het resultaat is een interactief platform waarbij leren eigenlijk vanzelf gaat met video’s en voorbeeldcases. Om te checken of je alles hebt begrepen, sluit je elk magazine af met een korte test. Het platform is toegankelijk op tablets en smartphones waardoor je op elk gewenst moment je nascholing kunt volgen om jouw klanten van het beste advies te voorzien.

Nieuwe magazines

Op dit moment volgen de deelnemers de magazines Algemeen, Maag & Darm, Spijsvertering en Toezicht (voor drogisten). Binnenkort komen daar vier nieuwe magazines bij. Je kunt je kennis rondom het thema pijn bijspijkeren met de twee magazines ‘Pijn’ en ‘Griep, Spier & Gewrichtspijn’. Daarnaast verschijnen de magazines ‘Hoofd- en Huidproblemen’ en ‘Homeopathie, Fytotherapie en Medische hulpmiddelen’. Het magazine ‘Toezicht’ wordt elk jaar vernieuwd; het huidige magazine krijgt in januari 2017 een update.

‘Zorg dat je bijblijft’ maakt nascholing niet alleen leuker, maar ook goedkoper. Houd je adviesvaardigheden op peil en meld je ook aan! Medewerkers van Kruidvat en Trekpleister worden via het hoofdkantoor aangemeld. Medewerkers van Etos en zelfstandige drogisterijen regelen dit zelf via www.nascholingdrogisterij.nl

Meer informatie over het Nascholingsplatform vind je hier

Bron: CBS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *