Vernieuwde Veet Sensitive Precision Beauty Styler


Makkelijk je wenkbrauwen stylen

Gestylde wenkbrauwen zijn helemaal in! Van de Instagram-brow tot de wat meer natuurlijke wenkbrauw, één ding hebben ze allemaal gemeen: de wenkbrauw is strak gestyled. Veet introduceert de vernieuwde Sensitive Precision Beauty Styler, speciaal ontwikkeld om het stylen van de wenkbrauw eenvoudiger te maken. Deze variant zorgt nu voor nóg meer precisie. Door de verstelbare trimkop, met mesjes aan beide kanten, trim of shape je je wenkbrauw nog makkelijker. De Beauty Styler is ook ontworpen voor de gevoelige zones, de mesjes raken de huid niet. Rode plekken of snijwondjes behoren vanaf nu tot de verleden tijd!
 
Lief voor de meest gevoelige zones
De nieuwe Veet Sensitive Precision Styler is geschikt voor de meest gevoelige zones, zoals de bikinilijn, bovenlip en oksels, maar ook voor de wenkbrauwen. De meest opvallende aanpassing is de verstelbare dubbelzijdige trimkop. De nieuwe versie is niet alleen nog preciezer, maar presteert ook beter dan haar voorganger en kan nu ook onder de douche gebruikt worden. Er is bovendien ook geen risico op snijwondjes of irritatie, want de mesjes raken de huid niet.
Gestylde wenkbrauwen zijn hot
Gestylde wenkbrauwen zie je bijna overal. Van de bekende strakke Instagram-brow, tot de feather brow of de natural look brow. Het maakt niet uit voor welke variant jij gaat, de wenkbrauw is strak en mooi afgelijnd. Met de Beauty Styler kan je gaan voor de stijl die jij wil.
De Beauty Styler heeft een dubbelzijdige trimkop waarmee je fijne haartjes kan verwijderen en mooi afgelijnde wenkbrauwen kan creëren. Wil je een zachtere look, kies voor de 2 mm kop. Liever uitdagende wenkbrauwen? Kies dan voor de 4 mm kop. Dankzij de bijgeleverde opzetkam kan je je wenkbrauwen mooi en gelijkmatig bijwerken. Om grotere delen van je lichaam te scheren, zoals de onderarmen en bikinilijn, gebruik je de grotere trimkop. Handig, alles in één!
 
Makkelijk en overal
De Sensitive Precision Beauty Styler werkt op batterijen en kan je makkelijk in je handtas meenemen voor snelle retouches, waar je ook bent. Bij het apparaat krijg je een opbergtasje waar naast het apparaat ook alle accessoires in passen.
Praktische info
  • De Sensitive Precision Beauty Styler heeft 2 verwisselbare opzetstukken met 3 verschillende trimmogelijkheden: een dubbelzijdige precisietrimmer van 4 mm en van 2 mm geschikt voor de wenkbrauwen en een grotere trimmer van 20 mm voor de bikinilijn en oksels. Er zijn 2 kamstukken beschikbaar die je op de precisietrimmers kan plaatsen om het haar tot de gewenste lengte te trimmen.
  • De Sensitive Precision Beauty Styler kan onder de douche gebruikt worden.
  • Om de mesjes scherp te houden, wordt er aangeraden om ze na gebruik met olie in te smeren.
  • De Sensitive Precision Beauty Styler komt de verwisselbare opzetstukken ook met batterij, beschermingsdopje, reinigingsborsteltje en handig opbergtasje.
  • De Sensitive Precision Beauty Styler is verkrijgbaar bij de grote retailers en e-tailers.
  • Adviesverkoopprijs: € 34,99.
 Voor meer informatie verwijzen wij je naar www.veet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *