Actieve kool  – Dé tandverzorging van oudsher!

Iedereen is in de ban van actieve kool! Werkt dit zwarte stofje nu wel of niet? Bekend is wel dat al eeuwenlang gebruik wordt gemaakt van geactiveerde kool, zelfs de Noord-Amerikaanse indianen gebruikten as om hun tanden te poetsen. Ecodenta is één van de merken die een zwarte tandpasta op de markt heeft gebracht. “Wij hebben zeer goede ervaringen met Whitening tandpasta met actieve kool en Teavigo tm. Het mooie aan deze tandpasta is dat biologisch geteelde kruiden gecombineerd worden met wetenschappelijke ontwikkelingen uit de farmacie ”aldus de heer Remco Werkman, operationeel directeur van Herbapharm.

Hoe werkt de actieve kool
De actieve kool neemt in de mondholte viezigheid op zoals bacteriën en vuil (tandplak) door het aan zich te binden en wanneer je de actieve kool weg spoelt, neemt het deze rommel dus allemaal mee. Ook verkleurende stoffen worden door actieve kool gebonden en verwijderd. Hier komt geen schuurmiddel aan te pas, zodat het glazuur niet beschadigd wordt.

Groene thee
De positieve werking van groene thee op het menselijk lichaam is alom bekend. Ook in tandpasta heeft groene thee een toegevoegde waarde. De groene thee extracten in Ecodenta oftewel Teavigo tm beschermt tegen tandsteen en is antibacterieel, daardoor zorgt de groene thee ook voor een frisse adem!

De heer Remco Werkman concludeert dat zeker voor mensen die op zoek zijn naar innovatieve en onconventionele producten Ecodenta Whitening Black een aanrader is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *