Vacatures TIMM Health Care

TIMM Health Care heeft een breed pakket aan Homeopathica, Fytotherapeutica en Supplementen die al sinds de jaren ’80 van de vorige eeuw beschikbaar zijn of in die jaren hun basis hebben gelegd en zijn uitgegroeid tot de producten die ze nu zijn. Kortom producten met een bewezen kwaliteit als Fytomed, Kiemplant, HomeØcare, Depyrrol en Hylak forte. Voor de distributie van haar producten is er een nauwe samenwerking met Holland Pharma.  Door uitbreiding van de activiteiten is TIMM Health Care op zoek naar een Office manager en een Account manager.

Office manager (30 – 40 uur), locatie Borculo
Als office manager sta je straks als spil in de organisatie want naast de kantoortaken ondersteun je ook het management. Het verzorgen van in- en uitgaande correspondentie behoort uiteraard tot je takenpakket maar ook het bijhouden van de website, het maken van marketing/sales materialen als ook het verzorgen van presentaties voor vergaderingen. Je onderhoudt contacten met leveranciers en de verschillende afdelingen bij Holland Pharma. Voor deze functie beschik je over een HBO werk/denk niveau, bij voorkeur met een marketing/communicatie achtergrond en flexibele instelling.

Account manager (per april 2016)
Je hebt een HBO werk- en denk niveau en (bij voorkeur) ervaring in de branche van voedingssupplementen. Als geen ander kun je relaties onderhouden en nieuwe aanboren. De werkzaamheden bestaan vooral uit het bezoeken van voorschrijvers (artsen en therapeuten) en verkooppunten als drogisten en apotheken. Een flexibele instelling plus accuraat en zelfstandig kunnen werken zijn vanzelfsprekend. Voor 80% is je werkgebied de Randstad – Midden Nederland en daar ben je woonachtig of in de toekomst bereid naar te verhuizen.

Je sollicitatie kun je mailen naar info@timmhealthcare.nl waar je uiteraard ook terecht kunt met vragen en/of opmerkingen. Wij zullen alle sollicitaties discreet behandelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *