GEZOCHT: 4 testwinkels!

Welke winkel durft het aan om te worden meegenomen in een gratis meting naar de marktpotentie van uw winkel binnen het winkelverzorgingsgebied? DW is zoekt zelfstandige drogisterijen die meelopen in een DW-marktonderzoek. Dit op basis van de door de winkel aangegeven belangrijke postcode gebieden die tezamen het verzorgingsgebied van de winkel bepalen of afbakenen.

Op deze postcodegebieden (vier cijfers) per winkel gaat DW een volledige marktanalyse uitvoeren die uw potentiele winkelomzet gaat aangeven naar productgroep(en) op basis van de gemiddelde consumentenbestedingen per gedefinieerde productgroep. Daarnaast wordt de aard en samenstelling van uw verzorgingsgebied demografisch geanalyseerd.

Uitdagend ondernemerschap
Waar liggen uw kansen? Welke productgroepen zijn belangrijk? Hoe is de samenstelling van het koperspubliek? Met elke deelnemer wordt op basis van vertrouwelijkheid een vragenlijst opgesteld per verzorgingsgebied. De uitkomsten zijn bestemd voor en mogen gebruikt worden door de geselecteerde winkel. Voorwaarde voor succesvolle deelname is dat u beschikt over de actuele email-adressen van uw klanten. Deze adressen worden vertrouwelijk gebruik door ons onderzoeksbureau Marktdata en alleen voor dit specifieke doel ingezet. DW selecteert in samenspraak met Markdata de deelnemende winkels op basis van regio, marktgebied en winkeloppervlakte.

Aanmelden
Zelfstandige drogisten kunnen zich aanmelden door opgaaf van winkelnaam, contactpersoon, winkeloppervlakte en mobiel nummer in een e-mail naar: info@drogistenweekblad.nl. Inschrijving loopt tot nog een paar dagen!
Uiterlijk 18 november a.s. worden 4 deelnemers uitgenodigd voor een deelnamegesprek aan dit unieke DW-onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *