Twee DA- openingen in één week 

DA Apotheek Asserring

DA Apotheek Asserring in Amstelveen. Foto: Mandy Brander.

DA Antonius in Hapert

DA Hapert. Foto: Mandy Brander.

De DA- motor draait op volle toeren. Vorige week werden weer twee DA- winkels geopend. Op woensdag 8 februari opende DA Apotheek Asserring in Amstelveen. Op donderdag 9 februari was het de beurt aan de vernieuwde DA Antonius in Hapert om te openen. Beide openingen konden rekenen op veel bezoekers. 

De maand februari staat bij DA in het teken van een aantal feestelijke winkelopeningen. De eerste opening kwam voor rekening van DA Apotheek Asserring op woensdagmorgen 8 februari. En zoals de naam al doet vermoeden, is dit een combinatie tussen een apotheek en een DA- drogisterij. Deze combinatie is uniek in Nederland. Er wordt een serviceconcept aangeboden waarbij de klant terecht kan voor deskundig advies over (zelfzorg)geneesmiddelen, gezondheid en persoonlijke verzorging onder één dak.

Na ruim twee weken verbouwen werd in het Noord- Brabantse Hapert donderdag 9 februari de vernieuwde DA Antonius geopend. Het resultaat van de verbouwing is een zeer overzichtelijke winkel. Volledig ingericht volgens het Fris, Gezond en Mooi concept. Dit concept is voor elke winkel in te zetten, afgestemd op het lokale marktgebied.

Veel belangstelling
Bij beide openingen was de belangstelling weer groot. Dat bleek wel uit de rijen die voor openingstijd al voor de deur stonden. De openingen worden gevierd met een speciale openingsfolder. De eerste honderd betalende klanten ontvingen bovendien een goedgevulde goodie bag.

Nog meer openingen
De komende maanden openen we nog een aantal nieuwe en vernieuwde DA- winkels. Te beginnen met de opening van DA De Wit in Ameide op donderdag 16 februari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *