&Trendz Voorjaar Gorinchem groeit door en breidt uit naar bovenverdieping

2497-d741aeb6a360503c765e96093b859fa3

Het grootste inkoopevenement voor de retail en detailhandel van de Benelux, &Trendz Voorjaar in Gorinchem, breidt op 15, 16 en 17 januari 2017 uit naar de galerij op de bovenverdieping. Reden: het loopt storm met de inschrijvingen. Al meer dan 200 exposanten hebben zich ingeschreven. Hierdoor raakte de begane grond in sneltreinvaart uitverkocht.

De komende editie van &Trendz Voorjaar telt ook twee nieuwe concepten: een Expositie Kar en Etalage. Beide concepten zijn geheel naar eigen wens in te richten door exposanten en spelen een prominente rol op de eerste etage (galerij) bij het al bestaande concept: &Trendz Fresh Deze nieuwe concepten bieden (startende en hippe) bedrijven de kans om zich op een unieke manier te laten zien. Maar ook bestaande exposanten kunnen hieraan deelnemen om hun exposure op de beursvloer te vergroten. Door de uitbreiding naar de bovengalerij kan er ook een groot bezoekersrestaurant gerealiseerd worden.

Nederlands grootste inkoopmoment voor retail- en detailhandel
Vorig jaar kwamen bijna 10.000 belangstellenden op &Trendz Gorinchem af. Daarmee werd het driedaagse evenement in één klap het grootste inkoopmoment voor de retail- en detailhandel van Nederland. De groei van &Trendz zet zich in 2017 door. Daarbij neemt de internationale interesse voor &Trendz toe. Steeds meer bezoekers uit de Benelux, Duitsland en verdere omstreken komen op het inkoopmoment af. “Voor exposanten biedt dit de kans hun afzetmarkt te vergroten”, zegt Anita Vogelzang namens &Trendz.

Innovation en Participation Award
Deze voorjaarseditie introduceert Evenementenhal twee nieuwe Awards: Innovation Award en Participation Award. Alle bezoekers kunnen tijdens de beurs via een stembiljet hun gewenste winnaar invullen op het gebied van innovatie. Er komt een must-see route die alle innovaties uitlicht. De Innovation Award wordt uitgereikt in vier segmenten: 1.Home & Living, Garden & Outdoor, Glass & Porcelain 2. Design & Lifestyle, Gift & Toys, Kitchen Food & Non Food 3. Stationery, Office & Supplies en 4. Fashion, Beauty, Leather goods & Fairtrade.

De Participation Award wordt uitgereikt aan de exposant die volgens een vakkundige jury het beste uit zijn beursdeelname heeft gehaald. Denk aan promotie, personeel en aankleding van de stand. De winnaar van deze award wordt bepaald door een vakjury. Beide awards worden uitgereikt op de tweede beursavond.

Openingstijden &Trendz Voorjaar Gorinchem
&Trendz Voorjaar vindt plaats op 15, 16 en 17 januari 2017 in Evenementenhal Gorinchem. De beursvloer is op de eerste dag te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. Een dag later opent de beurs haar deuren van 12.00 tot 22.00 uur. Op beursdag drie is de beurs geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Belangstellenden uit de branche kunnen (met hun KvK-nummer) gratis e-tickets aanvragen via: www.evenementenhal.nl/trendz-go.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *