Toshiba Tec lanceert de storeMate Order Picking app

image007Toshiba Tec lanceert de Order Picking app die samen met partner Appvantages is ontwikkeld. De Android-app vereenvoudigt voor retailers de afhandeling van weborders en draagt bij aan de optimalisering van de serviceverlening aan de consument. De consument bestelt online (via het web of via een app) boodschappen en geeft aan of het een bezorg- of afhaalorder betreft. De ‘weborder’ wordt door de Order Picking app ‘ingelezen’ en gesorteerd op basis van de indeling van de betreffende vestiging. Het winkelpersoneel kan op deze wijze snel en efficiënt de boodschappen klaarzetten voor bezorging of pick-up.

 Onafhankelijke app
De onafhankelijke Order Picking app is te koppelen met iedere willekeurige webshop en is uitgerust met een intuïtieve grafische userinterface. Verder beschikt de app over een overzichtelijke dashboardfunctie met weborders, ‘looplijsten’ en efficiënte routebepaling voor het winkelpersoneel. Overige kenmerken zijn het automatisch matchen en afstrepen van gescande producten, toevoegen van alternatieve producten of verpakkingen, toevoegen en of bewerking van opmerkingen vanuit de verzamelaar en eenvoudige toevoeging van service-items zoals zegels en statiegeldproducten.

Connected World
Toshiba blijft samen met stakeholders continu innoveren om in te spelen op de veranderende markt. Neem de digitalisering van de wereld om ons heen. ‘Shopping in een Connected World’ heeft de nodige impact. De fysieke winkel en de webwinkel zijn niet langer aparte werelden. Alles is met elkaar verbonden en wordt steeds meer geïntegreerd.

Jean-Paul Lardenoye, Sales Manager Retail bij Toshiba Tec Netherlands: “We hebben een scala aan initiatieven gepland om het marktaandeel van onze Retail Solutions Business in Food en Non-Food verder te vergroten. Wij blijven innovatieve oplossingen creëren om aan de wensen en eisen van onze klanten te kunnen voldoen. Door in te spelen op trends via onder andere deze Order Picking app kunnen we de veranderlijke consument steeds opnieuw een superieure winkelervaring bieden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *