Oral-B GENIUS: de slimste elektrische tandenborstel op de markt én onder de kerstboom

120115_shot_08_001_finalTijdens de decembermaand zullen de meeste mensen gemiddeld 14 uur besteden aan het zoeken naar cadeaus [i], en geeft 25% een cadeau waar de ontvanger niet blij mee is. [ii] Het vinden van een geschikt cadeau voor dierbaren als partners, broers en zussen, beste vrienden, vaders en moeders is het lastigst. Met de Oral-B GENIUS kan iedereen een perfect cadeau geven aan zijn of haar geliefden. Deze elektrische tandenborstel combineert de revolutionaire positiedetectietechnologie met een drievoudige poetsdruksensor om ervoor te zorgen dat gebruikers poetsen volgens het advies van hun tandarts. Daarnaast kan het slimme poetssysteem worden aangepast aan elke levensstijl.

Oral-B GENIUS: cadeau voor iedereen
“We weten dat het lastig is om een geschikt cadeau voor dierbaren te vinden. Een geschenk van hoogwaardige kwaliteit laat zien dat je om iemand geeft en zijn of haar levensstijl begrijpt. De Oral-B GENIUS is een cadeau waarmee je laat zien dat je werkelijk om het welzijn en de gezondheid van je meest dierbaren geeft”, aldus Myriam Mercadier, Brand Manager Benelux. “Oral-B GENIUS is een ideaal cadeau: of je dierbaren nu wittere tanden willen, last hebben van tandvleesproblemen, op zoek zijn naar het nieuwste techgadget of zoeken naar de beste persoonlijke verzorgingsproducten om zichzelf gezond en zorgeloos te voelen.”
Tanden poetsen met je smartphone
De Oral-B GENIUS beschikt over positiedetectietechnologie die gedeeltes van de mond voelt en herkent via sensoren in de tandenborstel, in combinatie met de smartphone. Zo wordt bijgehouden welke zones zijn gepoetst, zodat er geen plekje wordt gemist. Daarnaast krijgen gebruikers direct feedback over hoe zij poetsen, inclusief advies over de druk die uitgeoefend wordt en de poetsduur. Deze eigenschappen, in combinatie met de Oral-B oscillerende, roterende-pulserende technologie en stijlvolle nieuwe accessoires, maken van de Oral-B GENIUS de slimste elektrische tandenborstel op de markt.
De Oral-B GENIUS bevat verschillende functies die een glimlach  op het gezicht van je geliefden zullen toveren:
  • De Fashionista/Beauty loverde Oral-B GENIUS SmartRing is een 360° lichtsysteem en bestaat in twaalf verschillende kleuren, waarmee de fashionista/beauty lover de borstel kan personaliseren naar smaak en stemming. En om een glimlach op het gezicht te behouden, omvatten de borstelharen in de 3D-White borstelkop functies die de tanden witter maken vanaf de eerste dag.
  • De Tech-junkie: zelfs de meest technisch onderlegde mensen zullen onder de indruk zijn van de manier waarop de positiedetectietechnologie alle zones poetst, zonder dat er een zone wordt gemist. Oral-B GENIUS maakt de levensstijl waarin alles met elkaar verbonden is, van auto en horloge tot aan muziekinstallatie, compleet.
  • De Jetsetter/Globetrotter: laat de levensstijl van een wereldreiziger niet het excuus zijn voor een slechte mondverzorging. Oral-B GENIUS is voorzien van een stijlvolle reisetuismartphonehouder en Lithium-lonbatterij, die gebruikers twee weken lang laat poetsen.
  • De veeleisende vader en moeder: het is belangrijk naarmate je ouder wordt om je mond sterk en gezond te houden. De Oral-B GENIUS helpt je hierbij door de keuze  uit 5 verschillende gepersonaliseerde poetsbehandelingen: frisse adem, het bestrijden van tandplak, whitening, tandvleesgezondheid en de volledige verzorging van een beugel.
  • De Health-goeroe: ze kunnen opscheppen over hun goede mondhygiëne, maar waarschijnlijk brengt hun poetsgedrag nog steeds gevolgen met zich mee voor hun mondgezondheid op de lange termijn. Met de Oral-B GENIUS kunnen ze hun poetstechniek verbeteren en poetsen volgens het advies van hun tandarts.
De Oral-B GENIUS is momenteel beschikbaar in de kleuren wit, zilver en zwart in geselecteerde markten. De Oral-B App 4.1 is beschikbaar via iTunes en Google Play.
Voor meer informatie, kijk op oralb.com/genius.
Adviesprijzen
Oral-B Genius 8000 € 249,-*
Oral-B Genius 9000 € 299,-*
Cashback actie
Oral-B geeft nu 50 euro korting bij aankoop van een Genius 8000 (S) en 60 euro korting bij aankoop van een Genius 9000 (S). Deze actie geldt enkel voor aankopen door consumenten gedaan in Nederland & België in de periode van 1 augustus 2016 t/m 31 december 2016. Tot 28 februari 2017 kan men een actieproduct aanmelden voor deze actie.

i] “ Most People Won’t Like Their Holiday Gifts, Survey Says”, 19 November 2015, http://time.com/3594482/holiday-shopping-black-friday-thanksgiving-christmas-gifts/
[ii] ‘Tis the season to be grateful for really bad presents: Survey finds 4 in 10 people will fake joy at unwanted gifts this Christmas”, 16 December 2014, http://www.dailymail.co.uk/news/article-2876763/Survey-finds-4-10-people-fake-joy-unwanted-gifts-Christmas.html#ixzz4Bge6MFAr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *