TerraSana lanceert partnerwinkelconcept

Feestelijke kick-off bij Gimsel in Rotterdam op 15 juni

GIMSEL aanbiedingsposter week 23-24indd.inddTerraSana positive eating introduceert Gimsel in Rotterdam op 15 juni als allereerste partnerwinkel. De kick-off van deze samenwerking is een ‘winkelsafari’. Bezoekers worden tijdens deze avond meegenomen op een wereldreis door alle specialiteiten die TerraSana te bieden heeft. Op deze interactieve koopavond is iedereen van 19:00 tot 22:00 van harte welkom bij Gimsel (onlangs verkozen tot beste bio-winkel van Nederland) om het biologische gevoel te ervaren, eten te proeven en van 25% korting op het hele TerraSana assortiment te profiteren.

Partnerwinkelconcept
Het partnerwinkelconcept is in het leven geroepen om middels intensieve samenwerking tussen TerraSana als biologische groothandel en Gimsel als biologische winkel een sterkere gemeenschap te creëren. Het doel van dit concept? Als partners optrekken om de consument de échte kwaliteit van biologische producten te laten ervaren en de bijzondere verhalen achter de producten te vertellen. Want echt goed eten deel je. Samen.

TERRASANA_LOGO-CMYK-VERTICAALPositive eating
Met de slogan ‘positive eating’ omvat TerraSana niet alleen het geluk dat goed, biologisch eten met zich meebrengt, maar ook de verantwoorde keuzes die gemaakt worden wat betreft de productie en herkomst. Zo weinig mogelijk hulpstoffen en suiker, zo veel mogelijk eerlijke, échte producten. Biologisch eten waar je zonder schuldgevoel van kunt genieten. Niet omdat het moet, maar omdat het goed is voor jezelf én de wereld om je heen. Dat is positive eating!

gimsel_logo_72Gimsel
Bij Gimsel is al vele jaren een breed assortiment TerraSana producten verkrijgbaar. Gimsel gaat graag nog verder in deze samenwerking en ziet het partnerwinkelconcept als een mooie verdieping. Als beste biowinkel van Nederland ben je altijd bezig je verder te ontwikkelen, te innoveren en een gezonde & natuurlijk lifestyle te promoten. Het gedachtegoed achter positive eating sluit hier uitstekend bij aan.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *