SensClipper


De nagelknipper van de 21eeeuw

Soms kunnen dingen simpelweg beter. Zo vond Emely Middelkoop dat de nagelknipper toe was aan een opfrisbeurt. Ze ergerde zich aan het feit dat het met de traditionele variant vrijwel onmogelijk is om nagels op gelijke lengte af te knippen. Ook vond ze de alle kanten opspringende nagels niet zo sexy. Middelkoop ontwikkelde SensClipper, de slimme, geoctrooieerde en ergonomische nagelknipper die afrekent met ongelijke nagels, rondvliegende nagels en andere ongemakken.

Allemaal pluspunten
Ooit geprobeerd nagels op gelijke lengte te knippen met de traditionele nagelknipper? Als je één nagel te kort knipt, moet je weer opnieuw beginnen en eindig je met veel kortere nagels dan je had gewild. Dankzij de handige instelbare afstandhouder is dit probleem verleden tijd. Het unieke design van de SensClipper vangt bovendien de afgeknipte nagels op in de handgreep. SensClipper, waarvoor Middelkoop een octrooi verkreeg, is bovendien zo ontworpen dat het onmogelijk wordt om te kort af te knippen, of zelfs tot in de huid. Kortom een innovatie met pluspunten:

+ Instelbare afstandhouder
SensClipper heeft een uitschuifbare handgreep. Deze maakt het mogelijk om nagels op iedere gewenste gelijke lengte af te knippen. De vorm van de beschermkop helpt om nagels in een gelijke lijn af te knippen, waardoor er minder haakjes ontstaan en je tijd bespaart bij het bijvijlen.

+ Ergonomisch design
Het design van de SensClipper zorgt dat je meer grip hebt tijdens het gebruik. Metaal kan door lichaamswarmte glad worden in de hand. De ergonomische kunststof handgreep van de SensClipper voorkomt dit. Deze extra grip maakt nagels knippen ook voor mensen met een verminderde handfunctie makkelijker.

+ Veiliger
De beschermknop op de SensClipper voorkomt dat nagels te kort of tot in het vel worden afgeknipt. Te kort afgeknipte nagels kunnen pijnlijk zijn en voor problemen zorgen, zoals ingroeien.

+ Schoner
SensClipper heeft een uniek design dat voorkomt dat nagels alle kanten op vliegen. De afgeknipte nagels vallen naar beneden en komen terecht in de handgreep. Door deze uit te schuiven kunnen de nagels gemakkelijk weggegooid worden.

+ Medium en large
De SensClipper is op dit moment verkrijgbaar in een Medium (roze) en een Large variant (mint). Medium is ontworpen op een vingernagel en heeft een wat rondere beschermkom. Large is geoptimaliseerd om bredere vingernagels en ook teennagels mee te kunnen knippen, en is daarom bij uitstek geschikt voor mannen.

Verkoopinformatie
De Medium SensClipper heeft een verkoopprijs van €5,99, de SensClipper Large kost €6,99. In de toekomst zullen er meer kleuren aan het assortiment worden toegevoegd. Voor meer informatie: www.Sensclipper.nl.


Over Sens Products
SensClipper is een geregistreerd merk van Sens Products B.V. Netherlands. Een start up voor slimme en innovatieve producten die meer comfort, controle of gemak bieden en tijd besparen. Sens Products zoekt naar verbeterde oplossingen en functies voor bestaande producten. De producten worden zowel B2B als particulier verkocht. Voor B-to-B en inkoop aanvragen: Sens Products B.V. Netherlands, emely@sensproducts.com.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *