Etos in Hulst en Sliedrecht nu volledig vernieuwd

De verbouwing van Etos aan de Gentseweg in Hulst is bijna achter de rug. De winkel is woensdag 24 oktober heropend. Ondernemers Jan en Margot Salomé-Huisman en hun medewerkers nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen. Er zijn leuke acties en activiteiten.

De vernieuwde Etos is lekker ruim van opzet en heeft een moderne inrichting. Alles ziet er strak en fris uit. Er is een mooie beautyafdeling waar je prima inspiratie op kunt doen voor een nieuwe look. Er hangen overal tips. De medewerkers geven bovendien graag advies en laten via een touch up zien hoe je zo’n nieuwe look zelf kunt toepassen. Ook biedt de winkel een groot aantal producten voor de gezondheid en de dagelijkse verzorging, van alles voor de baby en cadeautjes.

In de openingsweek geeft de winkel zolang de voorraad strekt bij besteding vanaf 5 euro een gratis product van het Etos eigen merk weg. Bij 15 euro krijgen klanten een handige big shopper. Op zaterdag 27 oktober organiseert de vernieuwde Etos een beautyevenement. Dan is er in de winkel een visagist aanwezig en klanten kunnen zich gratis laten opmaken.


Etos van de ondernemersfamilie Pranger-de Ligt in Sliedrecht is vernieuwd. De winkel heeft nu een inrichting volgens de allerlaatste formule. Het is er ruim en overzichtelijk, en alles ziet er modern uit.

De ondernemersfamilie startte in 1989 met de supermarkt, zes jaar later kwam de slijterij erbij. De schoonzussen Marina Pranger en Sylvia de Ligt, allebei gediplomeerd drogist, begonnen zo’n 15 jaar geleden met Etos. De winkel, gevestigd in de hal van de Albert Heijn, staat bekend vanwege de gemoedelijke sfeer. “We nemen de tijd voor de klant. Persoonlijk advies geven vinden wij belangrijk”, zegt Sylvia de Ligt. In de vernieuwde Etos draait alles om Health en Beauty en dat is te merken aan het gevarieerde aanbod. Op de eigentijdse beauty- en geurenafdeling kunnen klanten gemakkelijk inspiratie opdoen. Natuurlijk geven de medewerkers hierover ook graag advies. “Via een touch up laten we je zien hoe je zo’n nieuwe look zelf kunt toepassen.” De winkel biedt tevens een groot assortiment gezondheidsproducten, met voor elke portemonnee een ruime keuze. Speciaal ter gelegenheid van de heropening trakteert de Sliedrechtse Etos op gratis producten en zijn er leuke activiteiten. Zo is er op zaterdag 27 oktober een beautyevenement. Dan kunnen klanten bij de visagist gratis een makeover krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *