blue®m CEO Fokke Jan Middendorp in race voor titel Ondernemer van het jaar

Tijdens de kick-off van het Regio Zwolle Congres op 10 oktober jl. is bekend gemaakt dat een van de oprichters van blue®m, Fokke Jan Middendorp, bij de laatste drie hoort in de strijd om ‘Ondernemer van het jaar’ in de regio Zwolle te worden. CEO Fokke Jan, beter bekend als chief healthy smiles, is enorm verrast met deze nominatie.

Groeibriljant in traditionele dentale markt
“Voor ons team een gigantische opsteker!”, aldus een enthousiaste Middendorp. “We zijn vorig jaar verhuisd naar Zwolle. Een bewuste keuze. Zwolle ontpopt zich meer en meer als eCommerce hoofdstad van Nederland. Daar moeten wij, gezien ons groeipad, natuurlijk bij zijn. blue®m heeft zichzelf als doel gesteld om de dentale branche flink op te schudden. Dat lukt gelukkig aardig. Wij bezoeken praktijken bijvoorbeeld alleen nog maar virtueel door middel van video-calls. Maar ook zijn we flink aan het investeren in digitale trainings- en kennisuitwisselingsprogramma’s gericht op onze internationale achterban. We zijn tenslotte in meer dan 30 landen verkrijgbaar.” Fokke Jan kijkt uit naar het congres in Zwolle dat volledig in het teken staat van technologisering.

 Technologisering als kans
Donderdag 13 december 2018 vindt het Regio Zwolle congres plaats met als thema ‘technologisering als kans’. Tijdens dit congres bepalen de vakjury en de congresbezoekers gezamenlijk welke ondernemer zich Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle mag noemen. De verkiezing is een initiatief van VNO-NCW regio Zwolle, MKB regio Zwolle in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle.

Over blue®m
blue®m is een Nederlands bedrijf met een duidelijke missie: mensen helpen hun mond gezond te krijgen en te houden. Zuurstof is de sleutel voor een goede gezondheid en wordt al eeuwenlang ingezet bij wondgenezing en tegen ‘slechte’ bacteriën. Gebaseerd op deze wetenschap heeft dr. Peter Blijdorp mondverzorgingsproducten ontwikkeld met actieve zuurstof die het lichaamseigen herstel ondersteunen. De langzame, langdurige afgifte van actieve zuurstof creëert de ideale omstandigheden voor wondgenezing. Niet voor niets is de tandpasta zonder fluoride in 2017/2018 verkozen tot Beste product van het jaar. 

Oxygen for health!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *