Sebas Pour Vous Parfumerie na verbouwing heropend

Feest bij Parfumerie Sebas in Nieuwegein. De beautyexpert van Nieuwegein heeft een metamorfose ondergaan en opende maandag 30 maart de deuren van de vernieuwde winkel op Muntplein 8. De vernieuwde parfumerie is een paradijs voor beautyliefhebbers, aldus het persbericht.

PurePersonal-PVSebas01aBij Sebas Pour Vous is veel aandacht voor persoonlijke verzorging, inspiratie en luxe. “Wij bieden onze klanten een ruim assortiment aan luxe merken met een hoog kwaliteitsniveau. Daarnaast kunnen klanten ook terecht voor een heerlijke behandeling in de schoonheidssalon. Het team van Sebas kijkt er ontzettend naar uit om iedereen uit Nieuwegein en omgeving kennis te laten maken met de vernieuwde winkel. Bij Pour Vous Sebas ben je aan het juiste adres voor persoonlijk advies van onze beauty experts: van de juiste huidverzorging tot de perfecte make-up look.”
Op dezelfde dag is ook drogisterij Sebas, voor het eerst sinds 15 jaar weer onder hetzelfde dak als de parfumerie, geopend. Deze valt nu onder de vlag van D.I.O. Natuurdrogist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *