DA opent drie Fris, Gezond & Mooi winkels in één week

Vorige week openden drie vernieuwde DA winkels hun deuren. Op woensdag 1 april werd DA Meeuwsen in Middenmeer geopend en op donderdag 2 april was het feest bij DA Verberne in Avenhorn én DA Fizel in Bergum. De winkels zijn volledig gerestyled naar het nieuwe DA- winkelconcept waarin drie werelden Fris, Gezond & Mooi centraal staan. In totaal zijn er nu negen winkels die dit concept voeren.

DA Avenhorn 2 april 2015 © Hélène de Bruijn Fotografie -0564KNederland maakt op steeds grotere schaal kennis met het winkelconcept waarin de drie werelden van Fris, Gezond en Mooi centraal staan. Elke wereld vertegenwoordigt een productgroep. In de wereld Fris treft de klant alle A-merkproducten voor de dagelijkse verzorging. Fit worden én fit blijven staat voorop in de wereld Gezond, met alles voor een gezonde levensstijl. DA is hiervoor de samenwerking aangegaan met Vitamin Store. In de wereld Mooi vindt de klant de beste merken voor (luxe) cosmetica, verzorging en geuren. De beste service, persoonlijk advies en beleving in de winkel staan bij DA voorop. Klanten kunnen zelf nieuwe producten en merken ontdekken en testen.
Tijdens de openingsweek worden er bij DA Meeuwsen, DA Verberne en DA Fizel diverse events georganiseerd die in het teken staan van verzorging en gezondheid. Bijvoorbeeld het proeven van superfoods en smoothies van Vitamin Store of een make- up advies op maat. Daarnaast geldt een openingskorting van 25% korting op bijna het hele assortiment. De eerste 100 betalende klanten ontvangen bovendien een goodiebag met producten ter waarde van 50 euro.

De volgende openingen staan gepland voor week 15, 16, 17 en 18.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *