Puur & authentiek scoort! 

De winnaars van de verkiezing ‘Beste Product van het Jaar Nederland 2016-2017’ zijn woensdag 15 december, tijdens de derde editie van de verkiezing, bekend gemaakt. Ruim 30.000 Nederlanders hebben gestemd op de producten van Holland & Barrett, die het opnam tegen o.a. de Jumbo, Albert Heijn, L’Oréal en Garnier. Maar liefst drie producten werden bekroond met een award.

In de categorie Bakproducten: 7762-2

Holland & Barrett Bananenmeel is 100% puur. Je zou denken dat het meel naar banaan smaakt en zoet is, maar niets is minder waar. Bananenmeel heeft een vrij neutrale, licht nootachtige smaak en het is veganistisch en glutenvrij! Bananenmeel bestaat uit een zetmeel dat in het lichaam wordt herkend als een vezel. Het heeft een lage glycemische index, oftewel het geeft geen enorme pieken in de bloedsuikerspiegel. Een ander voordeel; het bevat een stuk minder calorieën dan bijvoorbeeld Amandelmeel.

58613-copy


In de categorie Lichaamsverzorging: De Tuinen Amandelolie

De Tuinen 100% pure Amandelolie verzacht en voedt de huid. Deze heerlijk verfijnde olie kun je dagelijks gebruiken. Het wordt snel opgenomen door de huid omdat het veel weg heeft van lichaamseigen talg. Amandelolie biedt ontelbaar veel voordelen voor zowel de gezondheid als de schoonheid. Vanaf dag één onmisbaar en niet meer weg te denken uit het assortiment van Holland & Barrett / De Tuinen. Kwaliteit kent geen tijd!


4854In de categorie Gezichtsverzorging: De Tuinen Groene Klei masker

Het kant en klare masker van De Tuinen is al jaren een succesnummer. Gebruik het voor je gezicht en/of lichaam. Als extra werkstof is er tea tree olie en lavendel olie toegevoegd. Het masker werkt sterk reinigend, is rijk aan enzymen en bevat veel heilzame mineralen.

De groene klei wordt gewonnen uit de rijke vulkanische aarde van de regio Auvergne in Frankrijk. De klei bevat van nature drie verschillende kleisoorten met complementaire eigenschappen.

Dit product is in 2014 door de PLMA verkozen tot beste product in de categorie Huidverzorging en won daarmee een International Salute to Excellence Award.


“Deze awards zijn een blijk van waardering van onze klanten en daarom zijn wij bijzonder blij met deze prijzen.” Aldus een trotse Algemeen Directeur Colinda Hoegee.

img_9916

Marketing Manager Charlotte de Koning en Algemeen Directeur Colinda Hoegee 

Beste product van het jaar 2016-2017
Beste Product van het Jaar is een groot consumentenonderzoek waarbij consumenten bepalen wat de beste producten zijn. Wordt een product als beste door de consumenten beoordeeld, dan mag het product zich een jaar lang Beste Product van het Jaar Nederland noemen. De verkiezing Beste Product van het Jaar Nederland werd dit jaar voor de derde keer georganiseerd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *