Laat je huid stralen met granaatappel!

weleda_groepsbeeld_granaatappelHuidveroudering op een natuurlijke manier tegengaan? Dat kan met Granaatappel Verstevigende Gezichts- en Lichaamsverzorging. Deze serie op basis van biologische granaatappelpitolie met antioxidatieve werking stimuleert de celvernieuwing, verstevigt de huid en verzacht rimpels. Het resultaat? Jij op je mooist. Fris en stralend.

Huidveroudering: een natuurlijk proces
Naarmate we ouder worden vertraagt de celvernieuwing. Als gevolg hiervan wordt de huid droger en verliest ze aan spankracht. Ze gaat steeds meer rimpels vertonen en er kunnen pigmentvlekken ontstaan. Dit proces is onomkeerbaar en onvermijdelijk. Het is echter wel mogelijk om het te vertragen met aangepaste verzorgingsproducten en een gezonde en evenwichtige levensstijl.

Oplossing uit de natuur
Aangezien vrije radicalen een belangrijke oorzaak vormen van huidveroudering, kunnen verzorgingsproducten die rijk zijn aan antioxidanten dit proces op een natuurlijke manier tegengaan. Daarom ontwikkelde Weleda een volledige verzorgingsserie voor gezicht en lichaam op basis van granaatappel. Granaatappels zijn ware vitaliteitsbommetjes. Deze vruchten barsten niet alleen van de vitamine E, maar zitten ook boordevol krachtige antioxidanten. Ze stimuleren de celvernieuwing en kunnen zo het ontstaan van rimpels en pigmentvlekken beperken.

Uitgekiende combinatie die je huid laat stralen
De formule van elk product bestaat uit een uitgekiende combinatie van natuurlijke plantaardige oliën, extracten en etherische oliën. Granaatappelpitolie wordt aangevuld met bio pluimgierstextract, arganolie, sesamolie en jojoba-olie. De ingrediënten zijn zodanig gekozen dat ze elkaars werking versterken. De zintuigprikkelende geur met warme en sensuele noten wordt verkregen door een compositie van etherische oliën van davana, neroli, sinaasappel, tonkabonen en sandelhout.

Net als de andere producten van Weleda dragen alle Granaatappel producten het NATRUE-garantielabel voor natuurcosmetica.

Verkoopinformatie: weleda.nl


Waarom Granaatappel Verstevigende Gezichts- en Lichaamsverzorging?

  • Het antwoord van de natuur op huidveroudering
  • 100% natuurlijk
  • Stimuleert de celvernieuwing
  • Verstevigt de huid
  • Verzacht rimpels

Een natuurlijke energieboost voor gezicht én lichaam!

GEZICHT

granaatappel-serum-30ml granaatappel-oogcontourcreme-10ml granaatappel-dagcreme-30ml granaatappel-nachtcreme-30ml

Granaatappel Verstevigend Serum geeft de huid een echte energie-boost. De huid wordt intensief gehydrateerd en voelt zachter en gladder aan.
Adviesprijs 30 ml: €25,99

Verzacht rimpels: + 29%*
Stimuleert de celvernieuwing: + 23%*
Intense hydratatie: + 39%**
* Na 28 dagen ** Na 30 minuten

Granaatappel Verstevigende Oogcontourcrème verstevigt en verzacht de rimpels rondom de ogen en geeft de huid energie en vitaliteit. De crème is parfum-vrij en is geschikt voor dragers van contactlenzen.

Adviesprijs 10 ml: €23,49

Verzacht rimpels: + 23%*
Stimuleert de celvernieuwing: + 26%*
* Na 28 dagen

Granaatappel Verstevigende Dagcrème verzacht rimpels, vermindert tekenen van huidveroudering en verstevigt de huid. Resultaat: de huid is steviger en gladder en heeft een frisse, gezonde uitstraling.
Adviesprijs 30 ml: €22,99

Verzacht rimpels: + 14%*
Verbetert de huidelasticiteit: + 11%
Stimuleert de celvernieuwing: + 16%*
* Na 28 dagen

Granaatappel Verstevigende Nachtcrème met rijke textuur activeert het natuurlijke regeneratieproces van de gezichtshuid gedurende de nacht. Resultaat: de huid voelt ’s ochtends ontspannen, glad en stevig aan.
Adviesprijs 30 ml: €22,99

Verzacht rimpels: + 35%*
Stimuleert de celvernieuwing: + 21%*
* Na 28 dagen


LICHAAM

granaatappel-verzorgende-douchecreme granaatappel-regeneratie-olie-100ml weleda_bodylotion_granaatappel_17_99eur weleda-granaatappel-handcreme-creme-50ml

Granaatappel Verzorgende Douchecrème reinigt de huid in alle zachtheid met milde, plantaardige wasactieve stoffen.
Adviesprijs 200 ml: €7,99

Granaatappel Regeneratie Olie verzorgt de lichaamshuid intensief en houdt haar zacht en soepel.
Adviesprijs 100 ml: €17,49

 

Granaatappel Regenererende Bodylotion voedt de huid, zodat ze steviger wordt en zijdezacht aanvoelt.
Adviesprijs 200 ml: €13,99

Granaatappel Regeneratie Handcrème verzorgt de handen intensief zonder een ‘film’ achter te laten.
Adviesprijs 50 ml: €7,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *