Opening D.I.O. drogisterij in Zoutelande

Foto Zoutelande2
In Zoutelande zwaaiden op 24 mei de deuren van een nieuwe D.I.O. drogisterij feestelijk open. Ondernemer Johan van den Berg opende deze D.I.O. drogisterij in zijn Emté supermarkt, een succesvolle shop-in-shopformule. Klanten kunnen hier nu ook terecht voor een uitgebreid assortiment drogisterijartikelen. De opening was een feestje; de klanten stonden te trappelen om naar binnen te kunnen en te profiteren van alle kortingen op deze dag.

Johan van den Berg opende in 2015 zijn Emté supermarkt. Het naastgelegen pand stond al geruime tijd leeg, toen het ondernemershart van Johan van den Berg sneller begon te kloppen. In zijn winkel merkte hij al langer dat klanten vroegen naar drogisterijproducten. Toen was het idee van een eigen drogisterij al snel geboren. Hij koos voor de D.I.O. formule, omdat hij daarmee alle vrijheid en ruimte heeft zijn assortiment af te stemmen op zijn eigen klantenkring.

D.I.O. drogisterij Zoutelande wordt versterkt door een gediplomeerd drogist en een medewerker die alle ins en outs kent op het gebied van verzorging, gezondheid en schoonheid. Klanten kunnen er zeker van zijn dat ze met een gedegen en op maat gesneden advies de deur uit gaan. Naast het vertrouwde en voordelige huismerk Idyl, zijn er de unieke merken zoals NewCare en Louis Widmer. Maar klanten kunnen er ook terecht voor een ruime collectie babyartikelen, schrijfwaren en lectuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *