Ogen als intense blikvangers én lippen om te zoenen


IDUN Minerals 100% pure minerale Eyeshadow Palettes, Matte- en Crème Lipsticks & Lipliners

Onze stemmingen en gelegenheden zijn niet elke dag hetzelfde en ook qua kleding wisselen we verschillende outfits met grote regelmaat af. Om je make-up hierbij perfect te laten matchen, biedt IDUN Minerals een ruime keuze uit verschillende 100% pure minerale Eyeshadow Palettes, Lipsticks en bijpassende Lipliners. Hiermee kun je jouw oogopslag en lippen van maandag tot en met vrijdag elke dag opnieuw anders voor de dag laten komen!

IDUN Minerals is een uitgebreide collectie op basis van 100% puur gezuiverde minerale make-up, geschikt voor alle huidtypes. Dat geldt ook voor de gevoelige, hyper-allergische huid en voor lenzendragers. De producten zijn in Zweden ontwikkeld door een team van vooraanstaande wetenschappers en huidexperts. IDUN Minerals bestaat uit minerale poeders, vloeibare foundations, concealers, blushers, bronzers, lipglosses, lipsticks, oogschaduwen, mascara’s, oog-en wenkbrauwpotloden, nagellakken en luxe make-upkwasten.


Ogen als blikvangers met de IDUN Minerals Eyeshadow Palettes
De IDUN Minerals Eyeshadow Palettes bestaan uit 100% pure mineralen en zijn vrij van nikkel, chroom, talk, siliconen, bismuth, parfum en conserveermiddelen. De ultrafijne minerale poeders geven een mooie egale dekking voor over het gehele ooglid of om de arcadeboogjes mee te accentueren. De kleuren van de IDUN Minerals Eyeshadow Palettes kunnen zowel droog als nat worden gebruikt. Bij een natte applicatie is het effect intenser dan wanneer de minerale oogschaduw droog wordt aangebracht. De natuurlijke samenstelling op basis van 100% pure mineralen maakt het mogelijk om ze heel nauwkeurig aan te brengen en vloeiend in elkaar over te laten lopen, voor een perfect en professioneel resultaat. Deze minerale oogschaduwpaletten zijn verkrijgbaar in de vijf verschillende, kleurrijke combinaties Brunkulla, Norrlandssyren, Lavendel, Lejongap en Vitsippa. De milde samenstelling is tevens perfect geschikt voor mensen met heel gevoelige ogen en contactlensdragers.

Lippen om te zoenen met IDUN Minerals Lipsticks
Lippen met daarop een weloverwogen gekozen kleur veranderen je complete look. Kleurrijke, stralende lippen zijn een symbool van vrouwelijkheid en hebben een ongekende verleidingskracht! IDUN Minerals begrijpt heel goed dat je qua lipstick de ene dag uitbundiger wilt zijn dan de andere en dat je soms gaat voor een transparante finish en op andere dagen voor een meer dekkend resultaat. De collectie biedt daarom een ruime keuze uit zowel Matte Lipsticks als Crème Lipsticks. Alle IDUN Minerals lipsticks zijn vrij van nikkel, chroom, talk, bismuth, parfum en parabenen. De intens verzorgende formules zijn verrijkt met Nordic Cloudberry olie (een Noors ‘superfruit’, uitzonderlijk rijk aan vitamine C) en Vitamine E.


IDUN Minerals Matte Lipsticks met een uitzonderlijke long lasting finish
De Matte Lipsticks van IDUN Minerals hebben een rijke, crèmige textuur en zijn hoog gepigmenteerd met 100% pure mineralen. Ze hebben een perfecte, uitzonderlijk langhoudende dekking. Deze lipsticks zorgen voor een rijke, gelijkmatige kleurverdeling op je lippen. De IDUN Minerals Matte lipsticks zijn verkrijgbaar in 8 rijke en klassieke tinten, variërend van nude tot intens ‘femme fatale’ rood.


IDUN Minerals Créme Lipsticks met een transparante finish
De Crème Lipsticks van IDUN Minerals zijn eveneens gepigmenteerd met 100% pure mineralen die zorgen voor een perfecte, langhoudende dekking. Deze lipsticks hebben een mooie subtiele en transparante finish. Ze zijn eveneens verkrijgbaar in 8 rijke tinten, variërend van licht roze tot aan intens bordeaux.


Dé perfecte lipcontour met de IDUN Minerals Lipliners
Om je lippen te voorzien van de perfecte lipcontour in de juiste kleur passend bij de IDUN Minerals Lipsticks zijn er de IDUN Minerals Lipliners. Deze hebben een crèmige, verzorgende textuur op basis van 100% pure mineralen en kokosolie. Het handige ‘twist-up’-systeem maakt het slijpen van deze lippotloden overbodig. Met de zachte sponsapplicator aan de andere zijde kun je de lipliners desgewenst wat meer vervagen. De parfum- en conserveringsmiddelvrije formule bevat hoogwaardige kleurpigmenten, korrelt niet en staat garant voor een uiterst strak en nauwkeurig aan te brengen lipcontourlijntje. De textuur glijdt soepel over de lippen, hecht uitstekend en blijft langdurig en mooi gelijkmatig zitten, zonder uit te lopen in de plooitjes van de lippen. De IDUN Minerals Lipliners zijn geschikt voor alle huidtypes en zijn verkrijgbaar in 4 kleuren die perfect passen bij de diverse kleurnuances van de IDUN Minerals Matte- en Crème Lipsticks.

Distributie, waar te koop en verkoopprijzen:
De producten van IDUN Minerals worden in de Benelux op de markt gedistribueerd door Nibevo International uit Budel.

Advies verkoopprijzen:

  • IDUN Minerals Eyeshadow Palettes € 24,95
  • IDUN Minerals Lipsticks € 19,95
  • IDUN Minerals Lipliners € 17,95

Voor meer informatie: www.idunminerals.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *