Nieuwe groep drogisten stapt over naar D.I.O.

Op 6 oktober jl. bracht weer een groep enthousiaste drogisten die de overtap naar de D.I.O. formule maakt, een bezoekje aan het hoofdkantoor van D.I.O. drogisterijen in Diemen. Deze negen ondernemers waren uitgenodigd om de prille samenwerking te vieren met een speciale champagnelunch. Andere groepen gingen deze ondernemers dit jaar al voor, waarna D.I.O. drogisterijen in september de langverwachte grens van 200 drogisterijen doorbrak.

Overstap DIO 6 oktAlgemeen directeur Jos Jongstra heette de ondernemers van harte welkom. Na de introductie konden de ondernemers de D.I.O. bedrijfsfilm bekijken en werd er gesproken over het beleid van D.I.O. Iedere ondernemer kon vervolgens persoonlijk kennismaken met zijn eigen winkelaccountmanager, het eerste aanspreekpunt voor de ondernemer. Belangrijk was ook hun kennismaking met de afdeling waarmee de ondernemers vaak contact zullen hebben; de verkoopafdeling. Na een kort praatje met de verkoopmedewerkers, ging de rondleiding verder langs alle afdelingen van het kantoor en door het distributiecentrum. De ondernemers waren te spreken over deze toer door het magazijn. Ze vonden het een unieke ervaring om mee te lopen op deze logistieke weg van begin tot eind.

Tijdens de uitgebreide en feestelijke champagnelunch tegen het einde van de ochtend, werd er geproost op de toekomstige samenwerking. Deze ondernemers zullen op 1 januari 2016 officieel toetreden tot de D.I.O.-familie. Deze bijeenkomsten zijn zeer succesvol en zijn daarom nu al een echt D.I.O.-ritueel geworden. De ondernemers stellen deze uitgebreide en persoonlijke kennismaking zeer op prijs. Zij voelen zich op deze manier alvast betrokken bij de organisatie voordat ze er in januari helemaal bij horen.
Een ondernemer stuurde zelfs al op de terugweg een berichtje naar D.I.O.: “Onderweg naar huis overheerste het gevoel dat ik de goede keuze heb gemaakt. Hierbij wil ik jullie nogmaals bedanken voor de gastvrije ontvangst en rondleiding.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *