Nieuwe Etos in Maastricht-Scharn en Alkmaar Oudorp

Nieuwe Etos in Maastricht-Scharn ruim en modern

Etos Maastricht Scharn
Etos in de Maastrichtse wijk Scharn zit voortaan onder één dak met Albert Heijn en Gall & Gall. Het nieuwe complex staat pal naast de oude vestigingen aan de Scharnerweg. “Onze winkel is groter dan voorheen en ingericht volgens de allerlaatste Etos look & feel,” vertelt Désiree Tilmanns, winkelmanager van Etos. “We zijn benieuwd naar de reacties van onze klanten. Ik hoop dat ze allemaal snel een kijkje komen nemen.” 

Désiree Tilmanns en haar medewerkers zijn trots op hun nieuwe Etos. De winkel is zeer ruim van opzet en alles ziet er modern uit. Op de fraaie beauty- en geurenafdeling kunnen klanten kiezen uit verschillende merken en er ook volop inspiratie opdoen over nieuwe stijlen. “Natuurlijk geven we iedereen graag advies over beauty en huidverzorging. Ook over de gezondheidsproducten kunnen onze speciaal daartoe opgeleide medewerkers veel vertellen.” Het assortiment van Etos is uitgebreid met onder andere nieuwe producten op het gebied van gezondheid en met van alles voor de zomer en vakantie. De openingstijden van Etos aan de Scharnerweg zijn ruim. Klanten kunnen er elke dag van 9.00 tot 21.00 uur terecht en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur. “Wat we uit de oude winkel hebben meegenomen, is de gemoedelijke sfeer. Het is in onze nieuwe Etos ook gewoon gezellig!”


Nieuwe Etos Alkmaar Oudorp

Etos Alkmaar Oudorp
Inwoners van het Alkmaarse Oudorp kunnen nu naar een drogisterij in hun eigen buurt. Woensdag 19 juli zijn in het winkelcentrum aan het Oudorperplein de deuren van een gloednieuwe Etos geopend. “We kunnen haast niet wachten om klanten te verwelkomen in onze prachtige winkel”, zegt winkelmanager Marloes Visser. 

Het winkelcentrum in Oudorp wordt steeds fraaier. De Albert Heijn kreeg vorig jaar al een nieuw, groter pand en werd zeer recent uitgebreid met een inpandige Gall & Gall. Op de oude plek van de supermarkt verschenen nieuwe winkels. Een ervan is Etos. “Veel inwoners misten een drogisterij in het winkelcentrum. We denken dat onze Etos een welkome aanvulling is”, vertelt Marloes Visser. De winkel is ingericht volgens de allerlaatste Etos look & feel. Alles ziet er modern en overzichtelijk uit. Op de ruime beauty- en geurenafdeling kunnen klanten kiezen uit verschillende merken en er ook gemakkelijk inspiratie opdoen over nieuwe stijlen. Etos verkoopt allerlei producten op het gebied van gezondheid, beauty, geuren, dagelijkse verzorging en babyverzorging. Er is een ruime keuze voor elke portemonnee. Marloes Visser en haar collega’s vinden het belangrijk dat klanten zich snel thuis gaan voelen in hun Etos. Ze zullen daarom zorgen dat er in de winkel een gezellige, gemoedelijke sfeer hangt. “Dat past immers bij Oudorp!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *