Geef je mond een tweede kans met de NIEUWE Oral-B Tandvlees & Glazuur REPAIR Tandpasta

De menselijke mond is sterk en weerbarstig, maar levensstijl, leeftijd, eetgewoonten of gezondheidsproblemen kunnen leiden tot problemen die zowel de mondgezondheid als uiterlijke kenmerken aantasten. Tanden kunnen er verkleurd en geel uitzien, kunnen dunner en doorzichtig lijken, gevoelig zijn [i] en het tandvlees kan gezwollen zijn of bloeden [ii]. Dit zijn tekenen van tandvleesproblemen en aangetast glazuur [i, ii] de aanstichters van ergere mond gezondheidsproblemen – en de vijand van een jonge en gezonde lach. 

De meeste volwassenen hebben in meer of mindere mate last van tandvleesproblemen [iii]. Een onderzoek heeft uitgewezen dat een derde van de 18-35 jarigen aangetast tandglazuur, ook wel erosieve slijtage genoemd, heeft [iv]. Ondanks dat het vaak als een ergernis ervaren wordt door degenen die last hebben van deze symptomen [v], en het een veelvoorkomend probleem is onder mensen van alle leeftijden [vi], negeren patiënten vaak de voortekenen of zijn zich niet bewust van het feit dat ze last hebben van tandvlees- en glazuurschade.

Sommige mensen hebben door het uiterlijk van hun tanden en tandvlees dan ook een veel ‘oudere’ mond dan ze zouden moeten hebben. Het goede nieuws is dat je je mond nu een tweede kans kan geven om gezond te blijven met de Nieuwe Oral-B Tandvlees & Glazuur Repair Tandpasta – de beste klinisch geteste tandpasta van Oral-B die helpt bij het herstellen van het tandvlees en het glazuur in slechts twee weken.*

Het bevat ActivRepairTM technologie, welke door zijn bewezen antibacteriële werking op de tandvleesrand werkt om tandvleesproblemen op te lossen [vii]; de tanden tegen erosieve slijtage door zuren beschermt; het glazuur helpt te herstellen en daardoor ook geschikt is voor gevoelige tanden.

De oorzaken van tandvleesproblemen en glazuurerosie herkennen
Eetgewoonten: zuur eten en drinken kan het glazuur oplossen, waardoor het dunner, doffer en verkleurd wordt. De daders zijn onder andere fruit, fruitsap, rode wijn en salade dressings.
Levensstijl: een slechte poetstechniek, vooral te hard poetsen, kan slijtage aan het glazuur veroorzaken evenals het tandvlees beschadigen en laten terugtrekken [viii].
Gezondheidsfactoren: condities zoals diabetes [ix], zwangerschap [x] of een droge mondxi hebben invloed op de conditie van het tandvlees en het glazuur.

Voordelen van Oral-B Tandvlees & Glazuur Repair Tandpasta
De NIEUWE Oral-B Tandvlees & Glazuur Repair Tandpasta is de beste klinisch geteste tandpasta van Oral-B die jou helpt je tandvlees en glazuur te herstellen in slechts twee weken.* 

Helpt tandvlees te herstellen [vii]  
• Dagelijks bouwen bacteriën zich op in je mond. Oral-B Tandvlees & Glazuur Repair ActiveRepairTM technologie biedt een uitstekende antibacteriële werking en remt de groei van bacteriën in het tandplak, om zo het tandvlees te helpen herstellen.
• Hierdoor levert de Oral-B Tandvlees & Glazuur Repair Tandpasta 72% minder tandvleesproblemen op vergeleken met het gebruik van reguliere tandpasta’s.[xii]

Helpt het glazuur herstellen [vii]
• ActiveRepairTM Technologie draagt actief bij aan het remineraliseren van aangetast glazuur en creëert langdurig bescherming om de tanden te beschermen tegen erosie door zuren.
• Bij langdurig gebruik maakt Oral-B Tandvlees & Glazuur Repair Tandpasta je tanden tot 3x sterker tegen glazuurerosie vergeleken met reguliere tandpasta’s.[xii]

Oral-B Tandvlees & Glazuur Repair Tandpasta is ook een geweldige ervaring in de mond door: 
• Langdurige frisheid
• Milde smaak
• Glad gevoel / laagje

Verkrijgbaar in vier varianten om aan al je tandvlees- en glazuurbehoeften te voldoen:
• Oral-B Tandvlees & Glazuur Repair Original
• Oral-B Tandvlees & Glazuur Repair Extra Fris
• Oral-B Tandvlees & Glazuur Repair Zachte Whitening
• Oral-B Tandvlees & Glazuur Repair Zachte Reiniging

Oral-B Tandvlees & Glazuur Repair Tandpasta, alle varianten: € 4,99*

 

*op verzwakt tandglazuur, in een laboratoriumonderzoek.

Referenties
i Oral Health Foundation. https://www.dentalhealth.org/tell-me-about/topic/mouth-conditions/dental-erosion
ii Oral Health Foundation. https://www.dentalhealth.org/tell-me-about/topic/caring-for-teeth/gum-disease
iii 50% of population in the UK, Bartlett 2013
iv J Dent. 2013. Prevalence of tooth wear on buccal and lingual surfaces and possible risk factors in young European adults. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24004965
v Source: 2013 H&P, Germany
vi Nature. http://www.nature.com/bdj/journal/v186/n2/full/4800020a2.html
vii P&G data. In a laboratory study on weakened enamel
viii WebMD. http://www.webmd.com/oral-health/features/brushing-teeth-mistakes#1
ix http://www.diabetes.co.uk/features/diabetes-and-oral-health.html
x WebMD. http://www.webmd.com/oral-health/pregnancy-gingivitis-tumors#1
xi WebMD. http://www.webmd.com/oral-health/guide/dry-mouth-treatments#1
xii P&G data. Clinical study on gum problems with 97 adults
xiii P&G data. Against food acids vs. ordinary toothpaste

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *