Nieuwe Etos in Grote Houtstraat

Etos Grote HoutstraatEtos in de Haarlemse Grote Houtstraat gaat verhuizen. De nieuwe locatie bevindt zich schuin tegenover de oude vestiging, vlak bij de Apple Store. De winkel wordt ingericht volgens de allerlaatste Etos look & feel en krijgt een moderne beautyafdeling. Woensdag 25 januari om 9.30 uur gaan de deuren van de nieuwe Etos open. “Kom langs! We vieren deze feestelijke dag samen met klanten”, aldus winkelmanager Els van Putten.

Speciaal ter gelegenheid van de opening zijn er scherpe aanbiedingen, extra kortingen en leuke acties. Voor klanten ligt er bij besteding van 5 euro gratis een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk klaar, zolang de voorraad strekt. Drie dagen na de opening, zaterdag 28 januari, is er in Etos aan de Grote Houtstraat een evenement over huidverzorging en make-up. In de winkel zal van 11.00 tot 17.00 uur een visagist aanwezig zijn die persoonlijk advies geeft. Klanten kunnen zich dan ook gratis laten opmaken.

Nog een vestiging in Grote Houtstraat
De nieuwe Etos heeft een eigentijdse uitstraling en is overzichtelijk ingedeeld. Klanten zien snel waar iets staat. “De beautyafdeling zal zeker in de smaak vallen”, zegt Els van Putten. “We hebben onder andere nagellak, lipstick en oogschaduw van veel verschillende merken. Bovendien vind je daar ook tips voor een compleet andere look. Uiteraard geven wij iedereen graag vrijblijvend advies over beauty en huidverzorging.” Het nieuwe pand van Etos is kleiner dan de oude winkel. In maart komt er nog een Etos-vestiging in de Grote Houtstraat, meer richting Grote Markt. “We delen onze oude winkel als het ware op in twee kleinere en moderne vestigingen, verspreid over de winkelstraat. Hiermee kunnen we onze klanten in de binnenstad beter bedienen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *