Nieuw nederlands skincare-merk verovert internationale beautymarkt

18 beauty-innovaties| 12 award nominaties | 9 beauty-awards | Verkrijgbaar in meer dan 25 landen | Verkrijgbaar bij 2,000 highend beauty retailers in Europa & het MiddenOosten| In januari 2017 gelanceerd bij Barneys New York

STARSKIN, het high-performance beautymerk dat pas één jaar geleden gelanceerd werd, is nu al een van de topspelers in de internationale sheet mask markt. Altijd in beweging, altijd innoverend en altijd trendsettend op het gebied van premium beautyproducten.

Uit het meest recente rapport van Transparency Market Research is zelfs gebleken dat STARSKIN behoort tot de top 3 merken voor sheet masks – internationaal gezien!

9 beautyawards in debuutjaar
De lancering van STARSKIN in september 2015, en haar snel groeiende assortiment aan high- performance producten uit skincare-loving Korea, zijn niet onopgemerkt gebleven. Sterker nog, de Nederlandse nieuwkomer wist een ongekende eerste indruk achter te laten op de Europese en Midden-Oosterse beautymarkt, waarvan het fenomenale aantal awards dat het beautymerk won het levende bewijs is.

Alleen al in 2016 werd STARSKIN genomineerd voor maar liefst 12 beauty-awards, waarvan zij er 9 in de wacht sleepten, waaronder de Women’s Health Future 50 Beauty Awards, Pure Beauty Awards en een award van hét fashion- en beauty online magazine van het Midden- Oosten, Savoir Flair.

STARSKIN oprichters Nicole Arnoldussen en Paul Hendriks vertellen: “We zijn ongelofelijk blij en trots op deze mijlpaal. Negen beauty-awards winnen in ons eerste jaar én het nieuws ontvangen dat wij de op een na grootste speler zijn op het gebied van sheet masks staat voor ons gelijk aan enorm succes, maar bovenal aan erkenning voor ons nieuwe merk. Met veel dank aan de beauty-industrie, de beauty-redacteuren, influencers en alle consumenten die geloven in ons merk en onze premium kwaliteit appreciëren.”

“Ons succesvolle eerste jaar in de cosmeticamarkt is het resultaat van ons harde werk en de eeuwige innovatie waar wij naar streven. Het is het levende bewijs dat er nog zoveel meer mogelijk is op het gebied van high-quality beauty-innovaties voor gezonde, glowy resultaten. Het nieuwe jaar staat voor ons dan ook, zonder enige twijfel, gelijk aan het lanceren van nóg meer high-performance beauty-innovaties, dus stay tuned!”

Hoge kwaliteit, down-to-earth formules
Sinds de lancering in september 2015 is STARSKIN een voorloper in het introduceren van trendy skincare-innovaties met unieke formules; elk met een enorme variëteit aan de beste botanische extracten uit de natuur.

“STARSKIN is geboren vanuit een passie en verlangen om de best mogelijke lijn van high- performance beautybehandelingen op de markt te brengen. Ontwikkeld met één duidelijk doel: vrouwen (en mannen) een stralende complexie bezorgen in slechts enkele minuten – zonder complete glam squad.” vertelt Nicole.

Ze vervolgt: “Het is onze visie om de globale cosmeticamarkt zo dicht mogelijk naar het epicentrum van de laatste skincare trends- en innovaties te brengen. Zo vinden onze producten hun oorsprong in beauty-forward Korea, maar zijn onze formules altijd down-to- earth – letterlijk en figuurlijk! Wij gebruiken enkel de meest voedzame en mineraal- gebaseerde ingrediënten uit de natuur, zoals algen, groene thee en bamboe. Drie ingrediënten die bekend staan om hun anti-aging, collageen-boosting en huidvernieuwende eigenschappen en daarom al eeuwen voorkomen in de traditionele Koreaanse huidverzorgingsrituelen. En nu ook in STARSKINs at-home beauty treatments. Allemaal om jou die stralende, glowing celebrity skin te bezorgen, in slechts 15 minuten!”

STARSKIN awards
Afgelopen jaar won STARSKIN met haar beautyproducten 9 beauty-awards:

Womens Health Future 50 Beauty Awards 2016 (Verenigd Koninkrijk)
Best Face Exfoliator: Glowstar™

Pure Beauty Awards 2016 (Verenigd Koninkrijk)
New Skincare Product: Red Carpet Ready™

Best Beauty by Stylist 2016 (Verenigd Koninkrijk)
Best Sheet Mask (Runner-up): Red Carpet Ready™

The Beauty Shortlist Awards 2016 (Verenigd Koninkrijk)
Best Exfoliating Product: Glowstar™ Best Face Mask (Men): Leading Man™

LOOK Beauty Advisor Awards 2016 (Verenigd Koninkrijk)
Best in Skincare: The Master Cleanser Mask™

Maart 2016: ASTIR Beauty Awards 2015 (Nederland)
Newcomer of the Year: STARSKIN® volledig assortiment Best Retail Brand: STARSKIN® volledig assortiment

Savoir Flair Best of Beauty 2016 (Midden-Oosten)
Best Face Masks: STARSKIN volledig assortiment

Alle STARSKIN® formuleringen worden gemaakt in Korea en zijn vrij van parabenen, siliconen, minerale oliën, sulfaten en synthetische kleurstoffen. STARSKIN® is PETA-gecertificeerd en test niet op dieren.

Over STARSKIN®

Een verbluffend egale en perfecte teint. Een gezonde, stralende gloed, alsof de huid van binnenuit verlicht wordt.

Iedere vrouw heeft zich wel eens afgevraagd wat de beautygeheimen zijn van de glamoureuze filmsterren die over de rode loper flaneren. Met de introductie van STARSKIN® worden Hollywoods best bewaarde geheimen eindelijk onthuld.

STARSKIN® is gecreëerd op basis van de expertise van dermatologen en schoonheidsspecialisten van de sterren en is afkomstig uit Korea, de oorsprong van ’s werelds meest geavanceerde huidverzorgingstechnologieën.

Sterproduct is het Bio-Cellulose sheet masker, welk deel uitmaakt van de innovatieve collectie. Deze next-generation sheet masks worden door experts beschouwd als de gouden standaard voor huidbehandeling- en verzorging. STARSKIN®’s Glowstar™ Foaming Peeling Perfection Puff en haar Double-Layer Technology Hand & Foot Masks zijn fantastisch ontvangen dankzij hun effectieve en professionele spa-behandeling voor thuisgebruikers.

Sinds de lancering in september 2015 is STARSKIN® uitgegroeid tot het merk voor high- performance home-beauty producten. Inmiddels wordt STARSKIN® wereldwijd verkocht in 26 landen en in 2.000 winkels in Europa, het Midden-Oosten en sinds kort ook bij Barneys in New York. Het assortiment bestaat momenteel uit 18 beauty- en skincare producten, waaronder de

Artist FX Auto-Patting Make-Up Applicator, en zal in 2017 nog meer beauty-innovaties lanceren. Voor meer informatie: www.starskinbeauty.com.

 

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *