Nieuwe eigenaar Dr. Van der Hoog

Dr. Van der Hoog®, opgericht in 1935 door Dr. Pieter H. Van der Hoog, heeft een nieuwe eigenaar. De producten van het Nederlandse cosmeticamerk zijn anno 2019 nog altijd gebaseerd op het beste uit de natuur in combinatie met laboratoriuminnovaties, maar zijn wel meegegaan met de tijd. In verband met een strategische heroriëntatie heeft Santesa, onderdeel van Truvion Healthcare, besloten het bedrijf te verkopen aan Rejuvenal Europe.

Voor een goede gezondheid en huid is voeding van essentieel belang. Omdat voeding minder nutriënten bevatten spelen voedingssupplementen een essentiële rol in gezond worden en blijven. Ze horen onderdeel te zijn van het dagelijks leven. Rejuvenal maakt onderdeel uit van een groep bedrijven die natuurlijk, effectieve en wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen ontwikkelen en verkopen gericht op een specifieke doelgroep:

• Nutramin, voedingssupplementen voor de health care professional
• Laviesage, nutricosmetics gericht op de skin care professionals
• Plantina, voedingssupplementen voor de consument

Omdat Laviesage en Rejuvenal reeds actief zijn in de markt voor skin care en Plantina al de consument bedient, past de overname van Dr. Van der Hoog perfect in de strategie. De dagelijkse leiding wordt gevoerd door Mischa Strijder (Algemeen Directeur) en Ruud Kuiper (Marketing Manager), die samen met 30 productspecialisten de markten gaan bedienen.

Mischa Strijder: “Wij investeren om onze huidige activiteiten verder te ontwikkelen, zowel in supplementen als in cosmetica. En streven expansie na, zowel autonoom als door acquisities. Met Dr. Van der Hoog zetten we een eerste stap in de voor ons belangrijke markt van cosmetica.”

Olivier de Graaf: “De in 2017 ingezette herpositionering van Dr. Van der Hoog, waarbij wij terug zijn gegaan naar de kernwaarden van luisteren naar je huid en continu de dialoog met onze consumenten opzoeken, had zich reeds vertaald in een sterk portfolio met succesvolle innovaties. Wij zijn dan ook erg gelukkig dat Dr. Van der Hoog bij Rejuvenal een sterk huis vindt waaruit verder gebouwd kan worden aan het merk. Truvion Healthcare zal zich nu nog meer focussen op het aanbieden van onderscheidende healthcare concepten, waarin product, service en logistiek samenkomen”.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dr. Van der Hoog: 033-4220044.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *