Zorgeloos van de zon genieten met Louis Widmer

Dermatologische zonnebescherming voor de huid van groot én klein!

De eerste tuin- of terrasjesdag, zee en strand… wie verlangt er niet naar de zon in de lente en de zomer! Louis Widmer, expert in dermatologische huidverzorging van Zwitserse topkwaliteit, biedt een doeltreffende lijn met hoogwaardige zonnebeschermingsproducten. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en staan garant voor zorgeloos genieten van de zon voor het hele gezin.

Het assortiment zonnebeschermingsproducten van Louis Widmer is klinisch getest, beschermt alle huidtypes en is nauwkeurig afgestemd op wat de huid daadwerkelijk nodig heeft. De producten worden optimaal door de huid verdragen en bevatten bestanddelen die verzorgen én hydrateren. Bijna alle zonnebeschermingsproducten zijn verkrijgbaar in zowel een licht geparfumeerde versie als 100% zonder parfum.

Zonnebescherming én dagverzorging in één 
Speciaal ontwikkeld voor het gezicht, is de Sun Protection Face 30 van Louis Widmer, een zonnebescherming én dagverzorging in één handige tube. De formule bevat een combinatie van doeltreffende UVA- en UVB-filters. Het toegevoegde RonaCare® AP (Advanced Photoprotection) biedt een geavanceerde bescherming voor de lipiden in de epidermis, waardoor uitdroging van de huid onder invloed van UV-licht wordt voorkomen. Dit geavanceerde ingrediënt zorgt er tevens voor, dat de UV-filters onder invloed van (zon)licht toch stabiel blijven en gedurende een lange periode optimaal hun beschermende werking behouden. Het anti-ageing ingrediënt Matrixyl® 3000 op basis van o.a. peptiden heeft een krachtige anti-rimpelwerking. Het stimuleert de productie van collageen in de huid en remt veranderingen in het afweersysteem die als gevolg van veroudering plaatsvinden. Panthenol en het aminozuur L-Arginine verzachten de geïrriteerde huid en optimaliseren de hydratatie van de huid. Met deze slimme 2-in-1 musthave voor de zomer creëer je een sublieme bruin teint op je gezicht én behoud je een gezonde, mooie én langdurig jeugdige huid! 

Voor de extreem zongevoelige huid
Louis Widmer All Day 50+ is ideaal voor zelfs de meest gevoelige huidtypes, maar is ook perfect geschikt voor een hoge bescherming van alle overige huidtypes. Deze zonnebescherming met SPF 50+ bevat kwalitatief hoogwaardige fotostabiele, breedspectrum UVA- en UVB-filters. Deze bieden een zeer hoge en betrouwbare bescherming tegen UV-stralen. De ultralichte textuur voelt niet vet aan en dringt onmiddellijk diep in de huid, dankzij de unieke liposomale technologie. Dit maakt deze zonnebescherming bijzonder aangenaam om te smeren. Liposomen zijn microscopische kegelvormige bolletjes, waarvan de structuur op die van onze eigen huidcellen lijkt. Ze zijn perfect om actieve bestanddelen (zoals de UV-filters) tot diep in de hoornlaag te brengen, waar ze zich gemakkelijk en gelijkmatig verspreiden. De liposomale technologie versterkt de waterbestendigheid van de All Day 50+ aanzienlijk en zorgt voor een betere en extra langdurige bescherming van de huid in de zon. De toegevoegde Panthenol en het aminozuur L-Arginine verzachten huidirritaties én zorgen ervoor dat de huid beter vocht kan vasthouden. Vitamine E werkt als krachtige antioxidant tegen vrije radicalen en helpt een vroegtijdige huidveroudering als gevolg van UV-straling voorkomen.

De voordelen van de liposomale technologie in de All Day 50+:

  • Snelle en diepe absorptie
  • Een gelijkmatige verspreiding
  • Een betere waterbestendigheid
  • Een extra langdurige en betere bescherming van de huid in de zon

Voor de kleintjes
De tere en gevoelige huid van kleine kinderen en baby’s vraagt om een UV-bescherming die heel mild, maar weliswaar 100% veilig en effectief is. De Kids Skin Protection Cream 25 van Louis Widmer bevat uitsluitend minerale UV-filters die UV-stralen reflecteren. Deze waterbestendige zonnebescherming bevat tevens vitamine E die de huid tegen de schadelijke gevolgen van vrije radicalen beschermt. De toegevoegde Panthenol helpt huidirritaties voorkomen en verzacht de huid. Deze milde en zeer huidtolerante formule is 100% vrij van parfum en kleurstoffen en is daarmee ideaal voor de gevoelige huid van zowel kinderen als baby’s.

Na het zonnen
Louis Widmer After Sun is een rijk verzorgende after sun lotion met daarin intensief hydraterende aminozuren en Allantoïne. De toegevoegde Aloë Vera en Panthenol verfrissen en verzachten de huid na een lange dag in de zon. De antioxidant vitamines A en E helpen een vroegtijdige huidveroudering voorkomen. Deze intensieve vochthersteller voor zelfs de meest extreem droge huid sluit het vocht als het ware in en houdt dit langdurig vast in de huid. De hoogwaardige samenstelling kalmeert, voedt en regenereert de geïrriteerde, door de zon verhitte huid. De formule zorgt voor een veerkrachtige, optimaal gevoede en gehydrateerde huid die extra lang én vooral opvallend mooi bruin blijft!

Meer informatie
De producten van Louis Widmer worden in Nederland op de markt gebracht door Louis Widmer Nederland uit Gorinchem. www.louis-widmer.nl/nl

Adviesprijzen:
Louis Widmer Sun Protection Face 30: € 20,20/50 ml
Louis Widmer All Day 50+: € 22,30/100 ml
Louis Widmer All Day 50+ DUO: € 33,40/2×100 ml  
Louis Widmer Kids Skin Protection Cream 25: € 18,20/100 ml
Louis Widmer After Sun: € 16,20/150 ml

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *