NIEUW! Zwitsal zonnecrème

Waterresistente bescherming voor jouw kleintje

Om de kwetsbare huid van jouw kleintje, en die van jezelf, optimaal te beschermen tegen de schadelijke invloed van de zon, introduceert Zwitsal een complete lijn zonbescherming. Speciaal voor de gevoelige baby- en kinderhuid, ook voor het gezichtje. De waterresistente zonproducten hebben een hoge beschermingsfactor tegen UVA,- en UVB-straling. Alle producten zijn makkelijk smeerbaar en laten geen plaklaagje achter om de huid van jouw kleintje knuffelzacht te houden. Er is keuze uit producten met de vertrouwde Zwitsal geur of parfumvrij.

Zwitsal weet dat alle eerste keren met je kindje spannend kunnen zijn. Zo ook de eerste keer naar buiten, op zomervakantie of de eerste keer in de zon: doe ik het wel goed? Wij begrijpen hoe het voelt en weten hoe belangrijk het is om goed voor je kindje te willen zorgen én op zonnige dagen ook te genieten van buiten zijn en de eerste zonnestralen.

Als expert op het gebied van verzorging van jonge (baby,- kinder) huid introduceert Zwitsal een Zonnecrème lijn, bestaande uit zes producten: een SPF30 en SPF50+ zonnecrème; een SPF50+ zonnebrandspray voor kids; en een parfumvrije SPF50+ zonnebrandcrème en een parfumvrije SPF50+ zonnestick die zeer geschikt is voor het gezichtje en de lippen van je baby of kind. De producten zijn natuurlijk ook geschikt voor jezelf! Goed te weten: zelfs een zonproduct met een hoge SPF biedt geen volledige bescherming. Houd baby’s en kinderen altijd uit de directe zon, en bescherm je kleintje ook met UV-werende kleding en een zonnepetje.

Zwitsal maakt zonbescherming leuk!
Kinderen hebben natuurlijk nog geen benul van het belang van zonbescherming, en staan dan ook niet te trappelen om ingesmeerd te worden. Veel liever gaan ze spelen, zandkastelen bouwen en spartelen in het kinderbad. Zwitsal weet dat het lastig kan zijn om de kleintjes stil te laten staan om in te smeren. Daarom zijn alle zonproducten makkelijk smeerbaar en laten geen plakkerig laagje achter. Bovendien: als het aanbrengen de eerste keer zo makkelijk gaat, vindt jouw kleintje het helemaal niet erg om na twee uur weer van top tot teen ingesmeerd te worden.

Tip:je kunt met je kleintje een rekenspelletje doen: laat hem/haar langzaam aftellen tot een bepaald getal – mama of papa moeten dan écht klaar zijn met insmeren. Het insmeren wordt ook leuker als je bijvoorbeeld eerst een figuurtje, zoals de zon of een poppetje, op de huid tekent met de zonnecrème en het dan samen goed uitsmeert over de huid.

Plons!
Alle Zwitsal zonbeschermingsproducten bieden waterresistente bescherming; dit betekent dat het zonproduct niet direct alle UV- bescherming verliest als de huid in aanraking komt met water. Het blijft nog steeds belangrijk om na het zwemmen, spetteren of badderen en afdrogen opnieuw een laagje zonbescherming aan te brengen.

De Zwitsal Zonnecrème lijn bestaat uit zonproducten met de geliefde Zwitsal geur, te herkennen aan de gele verpakking, maar ook enkele zonproducten zonder parfum, te herkennen aan de witte verpakking.

Adviesprijs:
Zonnecrème SPF30, 150 ml: € 17,99
Zonnecrème SPF50+, 150 ml € 18,99
Zonnecrème SPF30+, 75 ml: € 9,99
Zonnespray SPF50+, 200 ml: € 19,99
Zonnecrème SPF50+ 0% parfum, 75 ml: € 11,99
Zonnestick SPF50+ 0% parfum, 25 gram: € 11,99


  • Plakt niet
  • Trekt snel in
  • Makkelijk smeerbaar
  • Waterresistent
  • Bescherming tegen UVA&UVB
  • Hypoallergeen*
  • Dermatologisch getest**

* het product is ontworpen om de kans op allergische reacties te minimaliseren.

** De producten zijn getest op huidvriendelijkheid om de kans op huidirritatie te minimaliseren.


Kijk hier voor zonnefeitjes van Zwitsal experts 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *