Care Cosmetics is winnaar van drie awards!

Care Cosmetics viel deze week drie keer in de prijzen! We wonnen twee keer een Award voor de Professional Beauty Product of the Year en een Dutch Beauty Award. Op zondag 14 april tijdens de uitreiking van de Beauty Awards, mochten we twee keer het podium op om een Award in ontvangst te nemen. Depilève Cerazyme Rejuvenation wax ontving de prijs voor the Professional Beauty Product of the Year 2019, categorie lichaamsverzorging en Pascaud mocht de Award in ontvangst nemen voor Pascaud Contour in de categorie apparatuur. Op maandag 15 april vond in Amsterdam de uitreiking van de Dutch Beauty Award 2019 plaats en kreeg Annemarie Borlind een prijs voor 2-Phasen Hyaluron Shake in de Categorie Groene Cosmetica.

Pascauds ruime ervaring en onderzoek in het produceren van effectieve lichaams- en huidverbeterende systemen dragen bij aan het succes van de PascaudContour. Dit apparaat combineert vier technologieën (vacussage, radiofreequentie, softlaser en led) in één kop en is een uniek en makkelijk te gebruiken systeem. De combinatie van deze technieken zorgt voor een diepe synergetische werking met fantastische resultaten voor uw klanten. Dankzij de comfortabele, diepe therapeutische face & body contouring behandelingen zonder hersteltijd en met meetbare en consistente klinische resultaten, wordt het zelfvertrouwen geboost. 

Cerazyme Rejuvenation Wax van Depilève viel ook in de prijzen. Deze filmwax hecht zich alleen aan de haartjes en niet aan de huid en is dus minder pijnlijk, zachter voor de huid en zeer geschikt voor de meest gevoelige huidtypes. Bijzonder: de wax verjongt door een ingrediëntencomplex met een revitaliserende, hydraterende en antioxiderende werking. Hiermee is Depileve uniek; een perfect waxresultaat en weg met die rimpeltjes! #bettersmooththansorry. 

2-Phasen Hyaluron Shake ontving van de Nederlandse beauty-pers een Dutch Beauty Award in de categorie Groene Cosmetica. Dit product stimuleert de huideigen hyaluronzuurproductie en voorziet de huid van langdurige hydratatie. De vermoeide huid wordt hersteld en de huid heeft zichtbaar meer volume en een frisse uitstraling. Skake it, use it en de gereinigde huid heeft direct meer volume, is is beter gehydrateerd en voelt zacht en fris. Actieve bestanddelen zijn onder anderbotanisch hyaluronzuur uit de trilzwam; met als effect een langdurige opslag van vocht en dit zorgt voor een revitaliserend effect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *