Nieuw: Vaseline Mature Skin Intensive Care

Intens voedende body- en handcare voor de rijpere huid

Je huid is je kostbaarste bezit en verdient dan ook de beste verzorging. Vooral als je met de jaren merkt dat je huid droger lijkt te worden is het belangrijk om de juiste verzorgingsproducten te gebruiken. Zo introduceert Vaseline een specifieke lijn voor de ouder wordende huid: Vaseline Mature Skin Intensive Care. Deze unieke verzorgingslijn van Vaseline, verkrijgbaar in bodylotion en handcrème, is een fijne therapie om de droge huid snel te herstellen en te verzachten.

Voor de dagelijkse verzorging van je gezicht is er anti-aging skincare te over, maar hoe zit dat met speciale verzorging voor de ouder wordende lichaamshuid en, niet te vergeten, je handen? Juist die huid heeft net zo goed baat bij een intens voedende en beschermende verzorging die een zeer droge huid optimaal verzorgt en verzacht.

Eén van de oorzaken dat je huid vanaf een bepaalde leeftijd steeds droger kan worden is de afname van het vrouwelijk hormoon oestrogeen en ten gevolge van een verminderde talgproductie. Zo raakt de huidbarrière, het natuurlijke beschermingslaagje dat het huideigen vocht en vet binnenhoudt, eveneens steeds meer verzwakt. Veel vrouwen krijgen bijvoorbeeld gedurende of na de overgang sneller last van een droge tot zelfs extreem droge, problematische lichaamshuid. Met de juiste verzorging, specifiek voor deze 40-plus huidbehoeften, kom je weer snel lekker in je vel!

Herstel & meer comfort
Vaseline Mature Skin helpt de droge, rijpere huid weer te veranderen in een soepele, zachte huid die comfortabel aanvoelt. De formule is verrrijkt met glycerine, één van de best bewezen hydraterende ingrediënten, en micro-druppels Vaseline-jelly om de huid optimaal te beschermen en een langdurige hydratatie te geven. De unieke combinatie zorgt voor een flinterdun sealing laagje over de huid zodat het huideigen vocht beter binnen blijft en het natuurlijk herstel van de droge huid versneld wordt. Zowel de bodylotion als handcrème zijn subtiel geparfumeerd en laten een zijdezacht gevoel achter.

Hands up!
Op je nachtkastje, in je bureaulade of standaard mee in je handtas: maak het jezelf zo makkelijk mogelijk de verzorging van je handen een essentieel onderdeel van je dagelijkse beautyroutine te laten zijn. Het is immers een bekend gegeven dat alle aandacht altijd naar de gezichtshuid gaat, terwijl de handen net zo goed de hele dag worden blootgesteld aan UV-straling en omgevingsinvloeden die de huid kwetsbaar maken voor uitdroging. Zodra de huidconditie van je handen achteruit gaat (vochtgebrek, onvoldoende bescherming) krijgt het natuurlijke huidverouderingsproces bovendien makkelijker vrij spel. Door standaard een handcrème paraat te hebben maak je er een gewoonte van de handen net zo goed te verzorgen als de rest van je lichaam. Mature Skin handcrème geeft je handen weer een jonge, verzorgende look.

De Vaseline Mature Skin Intensive Care lijn bestaat uit twee producten:

  • Bodylotion (400 ml), adviesprijs: € 9,99
  • Handcrème (75 ml), adviesprijs: € 4,49

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *