Nieuw van Collistar: IDRO-ATTIVA® 72H DETOX HYDRATATIE


Collistar vindt hydratatie opnieuw uit met haar nieuwe lijn; IDRO ATTIVA®72H detox hydratatie. De krachtige en langdurige hydratatie en het volumeverhogende effect, wordt in deze nieuwe lijn gecombineerd met krachtige antioxiderende en ontgiftende werking van Italiaanse pioenroos. De reis van het Ti Amo Italia project maakt een stop in Lazio, in het vooraanstaande botanisch centrum, waar de kostbare Italiaanse pioenroos wordt bestudeerd en gekweekt. Voor iedereen die zoekt naar diepe, intense, frisse, geconcentreerde of ijzige hydratatie, Collistar heeft het!

Niet alleen water. Wetenschappers houden zich, vandaag de dag, bezig met hydratatie 3.0. Dit begint bij de fundamentele behoefte van de huid, namelijk haar dorst lessen, maar omvat heel veel meer. De nieuwe IDRO-ATTIVA lijn is het nieuwe gezicht voor deze revolutionaire trend. Door te focussen op het interne basismechanisme van NMF, slaagt het erin om de hydraterende en detox werking te activeren en te verlengen naar wel 72 uur. Deze uitvinding verschijnt in complexe, gloednieuwe en extreem aangename texturen, waarmee Collistar een positie verovert die geen concurrentie kent, als het aankomt op dezelfde sensorische dimensie. Het 100% Italiaanse cosmeticabedrijf geeft het beste van haarzelf omhuld in roze verpakkingen en vele texturen.

MULTI-ACTIEVE BEHANDELINGEN VOOR EEN GEHYDRATEERDE, BESCHERMDE EN ENERGIEKE HUID.
Voor Collistar is innovatie iets dat voortdurend evolueert. Wat de 7 nieuwe specialisten gemeen hebben, is het kostbare extract van Italiaanse pioenroos met antioxiderende en detox werking, gecombineerd met het exclusieve IDRO-ATTIVA® Complex, een verbeterde versie van het “oude” NMF Complex®. Samen geven ze een langdurig hydraterend en volumeverhogend effect en tegelijkertijd beschermen ze de huid tegen oxidatieve stress en vervuiling.

De huid wordt op verschillende niveaus gehydrateerd:

  • Eerst aan de oppervlakte van de huid; de hoornlaag.
  • Vervolgens op de dermo-epidermale verbinding.
  • En ten slotte diep in de huid richting de dermis.

Het voorkomen van celoxidatie is gericht op bescherming tegen zowel factoren buitenshuis, zoals UV-stralen, fijnstof en milieuvervuiling, als tegen factoren binnenshuis, zoals blauw licht van elektronica (afkomstig van tablets, computers en mobiele telefoon).


EXTRACT VAN PIOENROOS, DE ANTIOXIDANT BOOST
Waarom het extract van Italiaanse pioenroos? De koningin onder de bloemen is onderdeel van het Ti Amo Italia project. Met haar 100% Italiaanse hart, bevat ze een kostbaar plantenextract dat de huid regenereert en werkt als antioxidant. Tussen de bloemblaadjes en de wortels zit de essentie van schoonheid verborgen. Het ras dat Collistar heeft gekozen komt uit Lazio, een vooraanstaand botanisch centrum, een belangrijk studie- en kweekcentrum van deze bloem. Collistar gaat de strijd aan tegen oxidatieve stress, ten gevolge van vervuiling; één van de grootste trends op het gebied van huidverzorging wereldwijd.


DEEP MOISTURIZING CREAM
En icoon onder de crèmes en geliefd bij miljoenen consumenten wereldwijd. Nu in een vernieuwd jasje met dezelfde onmiskenbare supergladde textuur en dezelfde geur, maar nu nog effectiever. Een rijke en geconcentreerde crème die de huid versterkt, beschermt en zorgt voor  een langdurige hydratatie tot wel 72 uur. Trouwe consumenten, die dit product tot een succes hebben gemaakt, krijgen dezelfde crème terug, maar dan met een nog beter presenterende formule. Geschikt voor alle huidtypes ook voor de extreem droge huid.


INTENSE MOISTURIZING ANTIPOLLUTION BALM SPF 20
Voor extra bescherming, energie en verzorging is deze formule verrijkt met roze jojoba microballetjes, die in contact met de huid oplossen en vitamine E vrijlaten. Naast de actieve ingrediënten in de gehele lijn, bevat het ook UVA en UVB filters en een krachtig cacao-extract dat werkzaam is tegen schade en huidveroudering ten gevolge van blauw licht. Een speciaal product met dubbele werking die bescherming biedt tegen schadelijke factoren binnenshuis en buitenshuis en zich daarmee kan aanpassen aan de huidbehoefte per seizoen. Geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de gevoelige huid.


FRESH MOISTURIZING GELÉE CREAM oil-free
Fris en zacht tegelijkertijd. Dit nieuwe product heeft een matte textuur en een onweerstaanbare roze tint. Het bevat alle voordelen van een gel en alle voordelen van een crème. Deze combinatie zorgt direct voor een gladde, gehydrateerde huid en een frisse uitstraling. Speciale polymeren houden vocht in de huid vast en geven deze geleidelijk af, waarmee een langdurige hydratatie wordt verkregen tot wel 72 uur. Néré-extract (afkomstig van een Afrikaanse plant, die kan overleven in een zeer droog klimaat) zorgt voor extra bescherming van de huid.


CONCENTRATED HYDRATION MICRO-GEL + 3D hyaluronic acid
Een verrassende, technologische textuur die de zintuigen prikkelt en perfect solo te gebruiken is of als hydratatie-boost onder de gebruikelijke verzorging. Een hoog geconcentreerd en transparante micro gel met 3D hyaluronzuur die het volume van de huid verhoogt, hydrateert, beschermt en ontgift. Met een delicate roze tint versmelt het met de huid en vormt een driedimensionaal filmlaagje om de cellen, waarmee de huid perfect is gehydrateerd tot wel 72 uur. Geschikt voor alle huidtypes.


EYE HYDRO-GEL ICE EFFECT
Roze keert ook terug in de nieuwe oogverzorging tegen wallen en donkere kringen. Een frisse en voedende gel met een unieke textuur, waarvan de voordelen worden versterkt door de revolutionaire applicator van keramiek met “ice-effect”. Vermindert direct wallen en donkere kringen, strijkt rimpels glad en bestrijdt zwellingen en de blauwe kleur die typerend zijn bij donkere kringen. De luchtige en zachte formule trekt snel in en kan de gehele dag worden gebruikt; ’s morgens, ’s avonds, of wanneer jij een s.o.s. behandeling wenst, voor een frisse uitstraling in een handomdraai. Ideaal als basis onder de make-up en geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid.


S.O.S MOISTURIZING HYDRO-MASK
In maar 10 minuten een compactere huid, die buitengewoon soepel en zacht aanvoelt. Deze zachtroze gel geeft onmiddellijk een gevoel van frisheid. De langdurige, actieve en intense hydratatie tot 72 uur is gecombineerd met het volumeverhogend effect van het exclusieve IDRO-ATTIVA complex®, die direct voor zichtbare resultaten zorgt. Na 10 minuten straalt de huid en ziet de huid er strakker en soepeler uit. Tekenen van vochttekort en fijne lijntjes zijn verminderd, de huid lijkt gladder en ontspannen. Het biedt een ware hydratatie boost dankzij the speciale gel textuur, die de actieve ingrediënten helpt in de huid te dringen. Er ontstaat een onzichtbare film op de huid, die het vermogen om vocht vast te houden verbetert. Ideaal te gebruiken als nachtmasker. Masseer het masker in, voor het slapen gaat, totdat deze volledig is opgenomen door de huid. Of gebruik als SOS masker na een lange vlucht of een dag met veel wind en zon. Geschikt voor alle huidtypes.


3 IN 1 MICELLAR MILK MAKE-UP REMOVER
TONING REVITALIZING
Een nieuwe zachte reiniging ideaal voor gezicht, ogen en lippen, zonder af te spoelen. Dit multifunctionele product verwijdert alle sporen van make-up, onzuiverheden en vervuiling en stimuleert de microcirculatie van de huid, waardoor deze voorzien is van nieuwe energie en bescherming tegen verschillende soorten oxidatieve stress. Betere reiniging wordt verkregen door de aanwezigheid van micellen die make-up deeltjes vangt en deze samen met onzuiverheden en vervuiling verwijdert. Breng aan op een wattenschijfje en wrijf deze behoedzaam over het gezicht en spoel de huid niet na. Geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *