Mediphos OTC Consumer Health B.V. start de gefaseerde overname van de activiteiten van Trophax-OTC B.V.


Mensen komen en mensen gaan, zo ook met bedrijven. Dat staat dit jaar te gebeuren met Trophax OTC B.V. (de partij die gaat) en Mediphos OTC Consumer Health B.V. (de partij die komt).

Na 45 jaar in de branche actief geweest te zijn en in 2008 Trophax OTC BV opgericht te hebben draagt eigenaar Hans Troost vanaf 1 mei j.l. gefaseerd het stokje over aan Mediphos OTC Consumer Health BV.

Mediphos OTC maakt onderdeel uit van Mediphos Group B.V in Renkum en is in 2018 gestart als leverancier van o.a. gezondheids- en verzorgingsproducten voor consumenten die kwaliteit, innovatie en duurzaamheid naast een goede werking belangrijk vinden. Voor mensen die verantwoordelijkheid nemen en die zichzelf willen behandelen in het geval van kleine kwalen, zich goed willen verzorgen of goed willen beschermen met topproducten.

Mediphos OTC is een zusterfirma van Mediphos Medical Supplies B.V. één van de grootste  onafhankelijke distributeurs van humane in-vitro diagnostica welke alle backoffice diensten verzorgt. Mediphos is ISO gecertificeerd.

Deze overname van de activiteiten van Trophax-OTC past exact in de toekomstplannen van Mediphos OTC. Trophax OTC heeft een aantal unieke, kwalitatieve producten met duidelijke Unique Selling Points. Deze producten voldoen uiteraard aan alle wettelijke eisen.

Per 1 mei j.l zijn de onderstaande producten overgegaan:

  • Poolplus Multivitamines
  • MAG365 magnesium poeder
  • Prep multi inzetbare huidcrème annex scheercrème
  • FC2 Female Condoms (de vrouwen condoom uit de UK)

De overige Trophax OTC producten blijven tot nader bericht gewoon verkocht worden door Trophax OTC. Hans Troost zal de overgang begeleiden en het komende jaar dan ook voor 50% werkzaam zijn voor Mediphos OTC.

De eerste nieuwe producten werden op 2 juni jl. op de Holland Pharma Informatiebeurs getoond, waaronder Poolplus cannaQIX, een unieke zuigtablet met cannabidiol CBD, vitamines en zink en Moskinto, de intelligente pleister tegen jeukende insectenbeten.

Flyers, samples, acties, kortom een kader van nieuwe activiteiten die voor drogisterijen, apothekers en ook reformwinkels zeer interessant zijn.

Bent u geïnteresseerd geraakt, dan kunt u contact opnemen met Mediphos OTC Consumer Health B.V., Industrieweg 12b, 6871 KA in Renkum, tel. nr. 0317 351 838. Nadere Informatie treft u op de website www.mediphos-otc.com
U kunt uiteraard ook mailen via info@mediphos-otc.com Contactpersoon René van der Mark.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *