Nieuw! SanaVitamins complete voedingssupplementenbox

Herbal drug capsules in wicker basket. Alternative medicine concVanaf vandaag verkrijgbaar: een complete voedingssupplementenbox ter aanvulling op een gezond eetpatroon en ter ondersteuning van je gezondheid. 

Suppletie naast gezonde voeding
Een veelgehoorde opmerking: ik eet gezond, dan is suppletie toch niet nodig? Dat is niet altijd het geval, gezonde voeding alleen is in onze huidige Westerse wereld meestal niet voldoende om het lichaam te voorzien in alle behoeften die het heeft. Iedereen staat bloot aan stress waardoor de behoefte hoger wordt, stress door drukte op het werk en met het gezin maar ook een ongezond eetpatroon levert stress op. Daarnaast bevat onze voeding niet meer zoveel vitaminen en mineralen als vroeger.

Toch slikken weinig mensen extra suppletie. En dat is jammer, een optimale hoeveelheid vitaminen en mineralen in je lichaam zorgt namelijk voor een fit en energiek gevoel.
Uit steeds meer wetenschappelijke onderzoeken blijkt dit ook, gezonde voeding alleen is lang niet altijd voldoende en suppletie is van groot belang. 

Complete aanvulling op je gezonde eetpatroon
De nieuwe complete supplementenbox van SanaVitamins biedt aanvulling naast een gezond eetpatroon. De box bevat de volgende, onmisbare, supplementen:

  • Vitamine C – voor je weerstand
  • Vitamine D – goed voor je spieren en botten
  • Omega 3 – goed voor je hart en hersenfunctie
  • Multivitaminen en mineralen – voor meer energie en een goede weerstand

Kies daarom voor de nieuwe complete voedingssupplementenbox van SanaVitamins, vier supplementen van hoge kwaliteit geschikt voor iedereen! 

Verkrijgbaar via de webshop en 200 verkooppunten door heel Nederland
De SanaVitamins supplementenbox is verkrijgbaar via www.sanavitamins.nl, via 200 verkoopadressen door heel Nederland en via www.bol.com.
Voor meer informatie over het assortiment, de prijzen, verkoopadressen of wil je zelf verkooppunt worden, kijk dan op www.sanavitamins.nl of stuur een e-mail naar info@sanavitamins.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *