Nieuw: Petit&Jolie minerale zonnebrand SPF 30

Het assortiment van Petit&Jolie is verder uitgebreid met een minerale zonnebrand SPF30 voor baby’s en kinderen. De zonnebrandcrème heeft een natuurlijke zonnefilter vannon-nano zinkoxide. Hierdoor wordt de huid beschermt tegen UV-straling. De crème smeert makkelijk uit en laat geen witte waas achter. Laat de zomer maar beginnen, Petit&Jolie is er klaar voor.

De vraag naar een goed smeerbare natuurlijke zonnebrand groeit. Het besef dat het belangrijk is om je kinderen te beschermen tegen de zon groeit en daar zijn wij blij mee. Hoe fijn de zon ook is, te veel zon kunnen nadelige gevolgen hebben en daar wil je je kindje zo goed mogelijk tegen beschermen.

De Petit&Jolie natuurlijke zonnebrand heeft een SPF30, het is parfum vrij en huid vriendelijk. De ingrediënten vande zonnebrand zijn van natuurlijke oorsprong en is koraal vriendelijk. Uiteraard is de crème BDIH Cosmos gecertificeerd. De crème komt in een tube van 100ml. De consumentenprijs is € 19,99.

Ondanks dat Petit&Jolie nu een zonnebrand introduceert, adviseren wij baby’s en kinderen zo veel mogelijk uit de zon te houden. Dat is uiteindelijk de beste bescherming tegen de zon.

Alle producten van Petit&Jolie zijn speciaal ontwikkeld voor baby’s, kinderen en zwangere vrouwen. De producten zijn BDIH gecertificeerd en bevatten geen parabenen, siliconen of synthetische ingrediënten.

Petit&Jolie is er voor iedereen die graag geniet van elkaar, van de natuur en van het leven, door hoogwaardige en 100% natuurlijke verzorgingsproducten aan te bieden.

‘a relaxed kid is a happy kid’

Voor meer informatie: petitetjolie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *