Basische Alka crème support je zomerhuid

We hebben er best even op moeten wachten, maar nu is ze er dan toch echt. De zon. Maar de aankomende zomer brengt meer dan fijne zaken als warmte en lange avonden buiten. Met het lekkere weer komen ook de insecten weer. Muggen, wespen en misschien zelf wel die irritante processierups. Maar geen nood, er is een veelzijdig all-over-body product bomvol unieke support voor je zomerhuid. Met een pH van 8.2 – de waarde waarbij huidcellen zich het snelst vernieuwen – helpt Alka® Crème bij zonneallergie, hittebultjes, insectenbeten en jeuk. De crème ondersteunt het herstel van de huid na een dagje in de zon en neutraliseert irritaties.

Zomerse cocktail
Alka® Crème is een zomerse cocktail van kokosolie tegen huidveroudering, jojoba olie met natuurlijke beschermingsfactor 4, amandelolie voor hydratatie, probleemherstellende sheaboter en co-enzym Q10 dat het huidvernieuwingsproces stimuleert. Ideaal als gezichts- en bodycrème voor bescherming en verzorging en als SOS-crème bij verbranding of irritatie door insecten. De ultra voedende en basische ingrediënten zijn geschikt voor elk huidtype, zelfs het meest gevoelige velletje maak je er blij mee. Dankzij de unieke formule houdt het vocht vast, zonder de natuurlijke balans van je huid te verstoren. 

Smeren voor je pH
Een levensstijl met stress, alcohol, te veel suiker en te veel vet – wees eerlijk: eigenlijk kennen we die bijna allemaal wel. Het kan zorgen voor overmatige afscheiding van restzuren via de huid en dat kan weer leiden tot probleemzones en huidirritatie. Alka® Crème is de enige basische crème van Nederland en herstelt de zuur-base balans van de huid. Helemaal mooi: de crème voedt niet alleen de opperhuid, maar ondersteunt ook de celvernieuwing in de diepere huidlagen. Ideaal, want die cellen worden later de opperhuid. Kortom: smeren voor een optimale pH-waarde.

Prijs & verkrijgbaarheid 
Alka Crème en de brede range aan overige producten is verkrijgbaar bij apotheken, drogisterijen, reformwinkels en diverse gezondheids-professionals. Een kleinverpakking van 50ml kost €16,45, de flacon van 150ml is €32,35. Alka® Crème is geschikt voor dagelijks gebruik, voor volwassen en kinderen en vrij van schadelijke stoffen.


Over Alka®
Alka®, gestart in 2008, is de zuur-base specialist voor wie zich vitaler wil voelen, symptomen wil verlichten of de conditie van de huid wil verbeteren. Het innovatieve bedrijf werkt met een team van gedreven specialisten die unieke formules ontwikkelen. De werking van het zuur-base concept werd al in 1923 beschreven door de Deense chemicus Johannes Nicolaus Brønsted en de Britse scheikundige Thomas Lowry. Het assortiment bestaat uit basische supplementen, voeding, thee, huid- en haarverzorging. Elke product heeft een basische formule, is van hoge kwaliteit en geschikt voor meerdere doeleinden. De ervaren Alka® Specialisten bieden een luisterend oor en persoonlijk advies op maat. Zie ook www.alka.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *