Laveen: innovatie en zuiverheid in supplementen en vitaminen

Ontdek Laveen, een nieuw merk voor zuivere, natuurlijke supplementen. Geïnspireerd door persoonlijke ervaringen en een studie naar orthomoleculaire geneeskunde, biedt Laveen producten die speciaal zijn ontworpen om de gezondheid en het welzijn van gezinnen te ondersteunen

Geboren uit noodzaak en liefde
Jo Kho, oprichtster van Laveen, deelt haar persoonlijke verhaal: “Ik at gezond en sportte veel. Toch kreeg mijn dochter ernstig eczeem. Na vele mislukte behandelingen vonden we hoop bij een holistische kinderarts. Hij keek verder dan symptomen en adviseerde natuurlijke alternatieven. Binnen twee(!) weken verdween het eczeem. Dit opende mijn ogen voor de kracht van natuurlijke producten.
Geïnspireerd door deze ervaring en mijn studie tijdens mijn zwangerschap, ontdekte ik dat veel producten ongezonde stoffen bevatten. Ik realiseerde me dat er geen zuivere vitaminen of supplementen op de Nederlandse markt waren. Dit motiveerde me om zelf pure en natuurlijke producten te ontwikkelen voor mijn gezin. Zo werd Laveen geboren, een merk dat staat voor zuiverheid en gezondheid.”

Zuivere Supplementen voor moeders en kinderen
Laveen biedt o.a. speciaal samengestelde supplementen voor zwangere vrouwen en jonge moeders. De Vega Mama Multi bevat 28 zorgvuldig gekozen ingrediënten die vitamines en mineralen leveren om de gezondheid van moeder en kind te ondersteunen tijdens zwangerschap en borstvoeding. Dit product is vrij van onnodige toevoegingen, wat extra belangrijk is in deze kwetsbare levensfasen. Adviesprijs Vega Mama Multi: € 18,99

Jo benadrukt: “Tijdens de zwangerschap en borstvoeding krijgt de baby de meeste voedingsstoffen. Onze producten zijn een natuurlijke en zuivere aanvulling, zodat ze kunnen genieten van deze bijzondere tijd.”

Persoonlijke behoeften als basis
Het aanbod van Laveen is ontstaan vanuit de persoonlijke behoefte van Jo en haar gezin. Als jonge moeder en borstvoeding gevende vrouw, ontwikkelde ze supplementen voor haar eigen behoeftes. Toen haar dochter extra vitamine D nodig had, kwam deze op de markt. En toen haar kinderen op school extra ondersteuning voor het immuunsysteem nodig hadden, volgden de weerstandsdruppeltjes. De producten van Laveen vervullen de behoeften van echte mensen met een echt gezin.


Een collageen op basis van algen
Laveen’s nieuwste supplement is Vega Collageen Multi+. Dit volledig plantaardige collageen bevat Vollagen®, een complex van aminozuren in dezelfde verhouding als dierlijk collageen, maar gemaakt van algen in plaats van botten. Door Vollagen® te combineren met speciaal uitgezochte vitaminen en mineralen ondersteunt het de hydratatie en elasticiteit van de huid en versterkt het haar en nagels, wat bijdraagt aan een stralende gezondheid van binnenuit.
Adviesprijs Vega Collageen Multi+: € 29,99

Duurzaamheid in alles wat Laveen doet
Duurzaamheid is een kernwaarde van Laveen. Bij elke beslissing wordt niet alleen nagedacht over de gezondheid van ons lichaam, maar ook over die van de aarde en de werknemers. Laveen werkt naar 100% plasticvrij met glazen potjes, aluminium deksels, suikerrietpapier labels en FSC gerecycled karton. Ze werken samen met Boekuwzending voor plasticvrije verzendingen en met Greenspark voor CO2-compensatie en herbebossing.

Laveen is ook een Remote First bedrijf, wat betekent dat iedereen vanuit huis werkt. Dit helpt een gezonde balans tussen werk en privéleven te behouden. Ze komen vier keer per jaar samen, soms met het hele gezin, om de relaties als collega’s warm en persoonlijk te houden en het team duurzaam te versterken.

Voor meer informatie: www.laveen.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *