Nieuw: Manicurelijn Oriflame The One

Oriflame introduceert met The ONE Nagelverzorging een complete lijn met verzorgende, versterkende en groeistimulerende manicureproducten. Dankzij deze hoogwaardige formules heb je vanaf nu geen problemen meer met gebroken, zwakke of slecht groeiende nagels. De nieuwe manicurelijn van Oriflame The ONE bestaat uit de volgende zeven producten:Oriflame THE ONE Manicure Collectie

Oriflame The ONE Cuticle Scrub (€9,-/7 ml.)
Deze hydraterende, verzorgende gelformule met microbolletjes verwijdert een droge, ruwe nagelriemhuid, zodat de nagelriemen er mooier uitzien. Verrijkt met voedingsstoffen zoals rode algenextract en jojoba olie om de huid rondom de nagels te verzorgen en verzachten.

Oriflame The ONE Cuticle Cream (€9,-/10 ml.)
Luxe crème met amandelgeur voor de nagels en nagelriemen die droge nagelriemen en de huid rondom de nagels hydrateert. Met ultra-verzorgende sheabutter, hyaluronzuur en glycerine voor soepelere, gehydrateerde en mooi uitziende nagelriemen.

Oriflame The ONE Nail Food (€9,-/8 ml.)
Ultravoedende werkstoffen in deze formule hydrateren en helpen om droge, zwakke nagels te herstellen. Bevat essentiële voedingsstoffen en oliën om droge en gespleten nagels te helpen voorkomen en een gezonde nagelgroei te bevorderen. Niet vette, snel absorberende formule.

Oriflame The ONE Grow Booster (€9,-/8 ml.)

Deze intensief voedende formule helpt de nagels langer en sterker worden in 3 dagen. Verrijkt met kiwi-extract en vitamine C en E om de nagels en nagelriemen te beschermen, voeden en hydrateren. Gemakkelijk aan te brengen en wordt snel geabsorbeerd.

Oriflame The ONE Nail Brightener (€9,-/8 ml.)
Nail Brightener vermindert verkleuringen van de nagels en zorgt voor een natuurlijk ogende nagelfinish. Met citroenextract voor een natuurlijke en optische glans en voor onmiddellijk egalere nagels. Sneldrogende formule die de nagels laat ademen. De textuur droogt met een glanzende, transparante finish.

Oriflame The ONE Nail Shield (€9,-/8 ml.)
Een 4-in -1 oplossing voor de nagels: beschermt, verhardt, maakt ze sterker en vult groefjes op. De nagels zien er gezonder, gladder uit en voelen veerkrachtiger aan in slechts 3 dagen. De formule beschermt de nagels tevens tegen splijten en schilferen. Versterkt met ijzer, calcium en vitamine E voor een totale nagelverzorging.

Oriflame The ONE Nail Polish Remover (€10,-/75 ml.)
Een nagellakremover die snel en effectief zelfs de meest donkere kleuren nagellak verwijdert. Bevat verzorgende, hydraterende ingrediënten voor gezond uitziende nagels. Delicate amandelgeur en een acetonvrije formule die de nagels niet uitdroogt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *