Nieuw bij Etos: Murray’s Edgewax

MailbeeldDe iconische pomade, nu ook verkrijgbaar in een eenvoudig uit te wassen formule op waterbasis!

Wie op zoek is naar iconisch pomades voor een perfecte, sterke houdbaarheid van ieder gewenst kapsel, dan zijn de haarwaxen en pomade van Murray’s absolute aanraders. Deze unieke producten kwamen reeds in de jaren ’20 op de markt en zijn inmiddels wereldberoemd! Dankzij de zeer stevige en licht vettige structuur van deze pomade creëer je eenvoudig iedere denkbare haarlook! Nieuw bij Etos is de Murray’s Edgewax op waterbasis.

Murray’s Original Hair Dressing Pomade, reeds befaamd en geliefd bij haarstylisten sinds 1925!
Het origineel van Murray’s, te weten Murray’s Original Hair Dressing Pomade, bestaat reeds sinds 1925 en is één van ’s werelds meest toonaangevende haarpomades. Murray’s wordt over de hele wereld door bekende haarstylisten geprezen om de veelzijdigheid en de mogelijkheid om eenvoudig iedere gewenste haarstijl te creëren. Deze haarpomade is ontwikkeld op basis van vaseline en voegt textuur, glans en “lift” toe, terwijl het de haren de hele dag perfect in model houdt.

3901 Murray's Original

NIEUW ! Murray’s Edgewax, eenvoudig uitwasbaar dankzij de formule op waterbasis
Nieuw bij Etos vanaf heden is Murray’s Edgewax. Waar de traditionele Murray’s Original Hair Dressing Pomade door de toegevoegde vaseline en minerale oliën regelmatig de opmerking kreeg dat deze weliswaar uitmuntend werkt, maar relatief vettig is (perfect voor o.a. kroeshaar of zeer droog en ontembaar haar!) en daardoor vrij lastig uitwasbaar, is dit met de nieuwe Murray’s Edgewax super eenvoudig. Je spoelt deze nieuwe haarwax heel eenvoudig weer uit het haar, omdat de samenstelling op basis van o.a. Australische bijenwas is ontwikkeld op waterbasis in plaats van vaseline! De sterke houdbaarheid is echter net zo goed én krachtig als de Murray’s Original Hair Dressing Pomade!

Hoe werkt het?3915 Murray's Edgewax
Zorg ervoor dat het haar van tevoren zorgvuldig schoon is. Wrijf vervolgens een beetje van de Murray’s Edgewax in de handpalmen, totdat het zacht wordt en verdeel dit vervolgens goed door het haar. Breng het haar vervolgens eenvoudig in iedere gewenste stijl.

Distributie, meer informatie en verkoopprijzen:
De producten van Murray’s worden op de markt gedistribueerd door OTC Medical B.V. uit Delft.

Verkoopprijzen:

  • Murray’s Original Hair Dressing Pomade € 4,99/85g.
  • Murray’s Edgewax € 6,99/120 ml. (NIEUW!)

 Verkrijgbaar vanaf heden bij de filialen van Etos, alsmede via diverse kapperszaken/barber shops.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *