Nieuw: Douglas MEN

De huid van mannen is anders dan die van vrouwen. Daarom heeft Douglas een exclusieve verzorgingslijn ontwikkeld, speciaal gericht op de specifieke eisen en behoefte van de man: Douglas MEN. Alle producten bevatten hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten die volgens de makers gegarandeerd effectief zijn.

Douglas MEN heeft een duidelijk en gestructureerd assortiment producten (8 in totaal) met duidelijke namen. Eén van de belangrijkste ingrediënten is Panax Ginseng, dat rijk is aan vitaminen en mineralen, een stimulerend effect heeft op de celstofwisseling en de vorming van collageen bevordert. Met andere woorden; rimpels worden zichtbaar verzacht en de huid ziet er steviger uit. Ook beschermt en versterkt Ginseng de huid tegen eventuele schadelijke milieu-invloeden en verfijnt het de huid voor een egaler geheel.

Douglas MEN_Cleansing cream_HDDeze gladmakende eigenschap heeft ook het Bamboe-extract. Het Bamboe-extract is rijk aan eiwitten, aminozuren en mineralen en heeft een aangenaam verkoelend en verfrissend effect op de huid. Het ingrediënt AquaCacteen wordt verkregen uit een organische cactus, de Opuntia ficus-indica, en is een uitzonderlijke moisturizer vanwege de hoge vochtvasthoudende eigenschappen. Ideaal voor een snel geïrriteerde huid of heerlijk om te gebruiken na het scheren. De producten bevatten eveneens zuiver zeewater en Jojoba-olie. Zeezout is rijk aan mineralen, zorgt voor een snelle celstofwisseling en heeft een kalmerende werking op de huid. Jojoba-olie bevat vitamine A en E en behoudt zijn gunstige vetzuursamenstelling waardoor het de mannenhuid beschermt en verzacht zonder een zichtbaar laagje achter te laten. Bovendien heeft het een ontstekingsremmende werking en hydraterende eigenschappen.

Bekend door haar kalmerende en verkoelende eigenschappen voor de geïrriteerde huid kan Aloë Vera niet ontbreken in de producten van Douglas Men. De producten worden hierdoor snel door de huid opgenomen en dankzij de antibacteriële werking genezen kleine wondjes snel. Venuceane wordt verkregen uit de bacterie Thermus thermophilus. Het stimuleert de productie van lipiden die de natuurlijke huidbarrière versterkt en de vochtbalans verbetert. Bovendien worden rimpels zichtbaar verzacht en de huid ziet er steviger uit. Eyeseryl is een zeer effectieve tetra peptide en kan door zijn anti-oedeem eigenschappen donkere kringen en wallen zichtbaar verminderen. De elasticiteit en de soepelheid van de huid rondom de ogen wordt verbeterd.

Prijs: Vanaf € 6,95, Douglas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *