Nieuw: Collistar herfst/winter collectie ‘Parlami d’Amore’

Groupage Parlami D'Amore_CMYKParlami d’amore (‘vertel me over de liefde’): Welke woorden kies je dan?
Wereldwijd spreken geliefden dezelfde taal en Parlami d’amore, de herfst/winter 2016 make-up collectie, interpreteert deze op onnavolgbare wijze in een sterke make-up collectie met delicate en romantische kleuren en zachte tinten roze, kastanje, cyclaam, paars en robijn. Ontdek de collectie door te zien, voelen, ervaren en…ruiken!

Parlami d’amore, de collectie die liefde ademt met een hoofdletter ‘l’. Welkom in de betoverende wereld van de prachtigste, universele en meest verleidelijke van alle emoties: liefde!

De make-up collectie die Collistar heeft ontworpen voor aankomende herfst/winter, staat bol van de nog onuitgesproken gevoelens van ons hart. Deze exclusieve en elegante collectie biedt inspiratie met romantische kleuren en texturen. Parlami d’Amore communiceert via emoties en onze zintuigen en geeft ook vorm aan een tot nu toe onbekende dimensie in make-up – de geur! Voor het eerst is de make-up collectie verrijkt met een handige roll-on meeneem verpakking van Benessere dell’Amore, een nieuw romantisch parfum verrijkt met essentiële oliën en bloemblaadjes extracten. Dit bloemige parfum is ook opgenomen in de poeders van het sterproduct uit de collectie, het iconische blusher/oogschaduw duo.

Welkom in de betoverende wereld van de prachtigste, universele en meest verleidelijke van alle emoties: liefde. Gebruik bijvoorbeeld een gezichtspoeder met de romantische geur van Benessere dell’Amore, vergroot optisch de ogen met een contrasterend wit lijntje eyeliner tegen de wimperrand of voorzie de lippen van een gloss die reageert met jouw pH voor een gepersonaliseerde en langhoudende healthy glow! De inspiratie voor deze collectie komt rechtstreeks van de high-profile herfst-winter 2016 catwalk shows in Milaan, Parijs en New York, waar alle ogen waren gericht op de symfonie van geraffineerde kleuren: sommigen zacht en teder, anderen gedurfder en gepassioneerd, maar allemaal ademen ze Liefde met een hoofdletter ‘L’.

collistar.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *