Nederlandse beautyboxen overgenomen

EEN Media, een volledig op vrouwen gerichte crossmediale uitgeverij, neemt het maandelijkse beautyconcept Truly Yours over, een initiatief dat maandelijkse beautyboxen samenstelt voor beautyliefhebbers. Ook Prettybox, een soortgelijk concept, is overgenomen en wel door het Belgische Deauty.

Georgios Petropoulos, co-founder van EEN Media is blij met de overname van Truly Yours. “EEN Media heeft het maandelijkse abonnementsmodel Beautybox.nl al in haar portfolio. Met de overname van Truly Yours verstevigt Beautybox haar positie op de beauty- en cosmeticamarkt en is daarmee onbetwist marktleider in Nederland op het gebied van beauty-abonnementen.”
Of Truly Yours onder eigen naam zal blijven opereren of onderdeel zal worden van ‘grotere zus’ Beautybox is nog onbekend, maar dat de beauty-beleving van de consument met de overname optimaler zal worden, staat vast. “Het online en offline bereik van EEN Media in combinatie met Beautybox en Truly Yours is zodanig groot dat de beautyboxen een enorm interessante marketingtool vormen voor participerende beautymerken. Dit resulteert in een klantbeleving van het hoogste niveau.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *