Natural Side


De afgelopen jaren is de cosmetica-industrie op zoek gegaan naar natuurlijke oplossing om aan de behoefte van een nieuwe groeiende markt te voldoen. Zowel op het gebied van voeding als van make-up heeft men behoefte aan natuurlijke producten die beter zijn voor het lichaam en voor het milieu. PUPA Milano ontwikkelde een range producten voor deze eco-chique vrouw die graag ecologische en duurzame producten gebruikt zonder haar modebewuste allure op te geven. 

Natural Side is de nieuwe lijn make-up producten die de relatie van Pupa met de natuur weergeeft. Het bedrijf neemt deze uitdaging aan door nieuwe producten te ontwikkelen die natuur en glamour combineren. Alle producten uit deze lijn bestaan voor 86,9% tot 100% uit natuurlijke bestanddelen terwijl de kwaliteit van zowel de kleur als het resultaat perfect zijn zoals de klanten gewend zijn van Pupa producten. De verpakkingen van de producten zijn samengesteld uit duurzame producten en/of gerecycled materiaal. De doosjes zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd karton en zijn 100% recyclebaar. 

De producten 


NATURAL SIDE FACE PRIMER
Smoothing Face Primer
Deze crèmige, smeltende gezichtsprimer is perfect om een make-upbasis te creëren zodat de make-up goed blijft zitten. Zorgt ervoor dat de teint egaal wordt en imperfecties gecorrigeerd worden. 

Formule
Bevat Shea butter voor een verzachtende en voedende werking en Hyaluronzuur met hydraterende eigenschappen. Dit product bestaat voor 98,5% uit bestanddelen met een natuurlijke oorsprong. De overige 1,5% zorgt ervoor dat het product perfect werkt. Vrij van parabenen, siliconen, vaseline, synthetische kleurstoffen, parfum en PEG’s. 

Aanbrengen
Gebruiken na de gebruikelijke huidverzorging en over het gehele gezicht aanbrengen. Goed laten drogen en daarna de concealer, foundation of bronzer aanbrengen. Voor een geraffineerd en compleet effect een poeder of bronzingpoeder aanbrengen. 

Kleur
001 Transparent

Adviesverkoopprijs: € 27,45 NATURAL SIDE FOUNDATION
Perfecting Fluid Foundation
Perfecte vloeibare foundation voor het gezicht. Zorgt ervoor dat de huid een mooie egale teint heeft en dat oneffenheden verdwijnen zonder de huid te verzwaren. 

Formule
Bevat Desert Date oil en Orange water met voedende en antioxidant eigenschappen. Dit product bestaat voor 86,9% uit bestanddelen met een natuurlijke oorsprong. Vrij van parabenen, siliconen, vaseline, parfum en chemische filters. 

Aanbrengen
Goed schudden voor gebruik en daarna een kleine hoeveelheid op de rug van de hand aanbrengen. Aanbrengen vanaf het midden van het gezicht naar de buitenkant waarbij goed uitgeveegd moet worden bij de haarlijn. Daarna vanaf de kin naar de hals uitsmeren zonder dat er een duidelijke overgang ontstaat. 

Kleuren
010 Porcelain

020 Light Beige

030 Natural Beige

040 Beige

050 Sand

060 Golden Beige

Adviesverkoopprijs: € 27,45 NATURAL SIDE CONCEALER
Cream Concealer
Natuurlijke concealer met een zachte textuur die zeer goed mengbaar is. De medium dekking zorgt ervoor dat donkere kringen en oneffenheden van de huid gecorrigeerd worden. 

Formule
Bevat Magnolia schorsextract en korenbloemextract die antioxidanten bevatten en verzachtende en ontzwellende eigenschappen hebben. Dit product bestaat voor 99,9% uit bestanddelen met een natuurlijke oorsprong. Vrij van parabenen, siliconen, vaseline, synthetische kleurstoffen en parfum. 

Aanbrengen
Breng de concealer aan op de donkere kringen, de contouren van neus en mond en op oneffenheden van de huid. Deppen om de dekking te verhogen, daarna goed uitsmeren. 

Kleuren
001 Light Beige

002 Beige

003 Dark Beige
 

Adviesverkoopprijs: € 18,30 NATURAL SIDE COMPACT POWDER
Mattifying Compact Powder
Matterende compacte poeder die lichtgewicht en zijdezacht aanvoelt en een mat effect geeft. Mengt goed op de huid en geeft een zachte, egale en perfect matte teint. 

Formule
Bevat Jojobaolie met voedende bestanddelen. Dit product bestaat voor 100% uit natuurlijke bestanddelen die kwaliteit garanderen zonder de kwaliteit van het product aan te tasten. Vrij van parabenen, siliconen, vaseline, synthetische kleurstoffen en parfum. 

Aanbrengen
Op een gereinigde huid aanbrengen na de dagverzorging voor een nude-skin effect. Over de make-up aanbrengen voor een langdurig effect. Maar ook om gedurende de dag bij te werken op de delen van het gezicht die gaan glimmen. Begin met het aanbrengen op het voorhoofd, de neus en de kin en werk naar buiten. Niet vergeten om de hals ook mee te nemen. 

Kleuren
001 Light beige

002 Natural Beige

003 Warm Beige

Adviesverkoopprijs: € 27,45 NATURAL SIDE BRONZING POWDER
Bronzing Compact Powder
De Bronzing Powder van Natural Side is zijdezacht en ultrafijn. Geeft de huid een egale en zongetinte huid met een matte finish. 

Formule
Bevat Maïszetmeel met gladmakende en matterende eigenschappen. Dit product bestaat voor 99,9% uit natuurlijke bestanddelen van een perfecte kwaliteit. Vrij van parabenen, siliconen, vaseline, synthetische kleurstoffen en parfum. 

Aanbrengen
Voor een natuurlijk, zongebruind gezicht aanbrengen over het gehele gezicht met ronddraaiende bewegingen. Om het gezicht te shapen & shaden de bronzer aanbrengen op de wangen en jukbeenderen in een de vorm van een 3. 

Kleuren
001 Light Bronze

002 Natural Bronze

003 Intense Bronze

Adviesverkoopprijs: € 27,45 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *