Puistjes? Niet als het aan ons ligt!


DERMASENCE Seborra Gel en DERMASENCE Akutroller bieden zuiverende verzorging voor de probleemhuid.

Een onzuivere huid zorgt ervoor dat we letterlijk en figuurlijk niet lekker in ons vel zitten. En dit komt vooral in het zomerseizoen regelmatig voor. UV-straling bevordert namelijk de verhoorning van de huid en zweten brengt de beschermende zuurmantel van de huid uit balans — met meer pukkels en puistjes als gevolg. De DERMASENCE Seborra Gel en DERMASENCE Akutroller bevatten gelukkig een uitgekiende combinatie van werkzame stoffen, die je huid zuiveren en weer laten stralen.

DERMASENCE Seborra Gel – specialistische verzorging voor de onzuivere huid
De vetvrije, lichte DERMASENCE Seborra Gel is een nachtcrème voor de vette, onzuivere en naar acne neigende huid (tevens geschikt bij rosacea). Het product bevat o.a. urea voor extra hydratatie en verzorging en bisabolol voor het kalmeren van de geïrriteerde huid en het verminderen van ontstekingen. Ook ondersteunt bisabolol de ontstekingsremmende eigenschappen van het rode kastanje-extract esculin. Dit extract werkt vaatvernauwend en vermindert zo ontstekingen en irritatie, en voorkomt dat puistjes zich verder ontwikkelen.

Het milde fruitzuurcomplex uit glycol- en salicylzuur vermindert de door Uv-straling optredende verhoorning, zodat overtollig talg kan wegtrekken. Dankzij de bijzonder milde samenstelling is de gel ook verdraagbaar voor de gevoelige huid. De pH-waarde van de Seborra Gel ligt rond de 4,5 en draagt zo bij aan het reguleren van de zuurtegraad van de huid, die vaak verhoogd is bij de acne- of rosacea-huid. Een gezonde zuurmantel is een belangrijke eis voor een intacte huidbarrière. Het aminozuur arganin bevordert het herstel indien de huidbarrière beschadigd is.

Belangrijk: de DERMASENCE Seborra Gel wordt dagelijks na een passende reiniging toegepast als nachtcrème. Vooral in de zonnige tijd raden wij aan — zoals altijd bij gebruik van verzorgingsproducten met fruitzuur —overdag een verzorging met Uv-bescherming te gebruiken. De DERMASENCE Cream Soft met SPF 30 is hiervoor ideaal.

Inhoud 50ml
Adviesprijs: € 18,50

De vetvrije en milde DERMASENCE Seborra Gel is de ideale verzorging voor de vette, naar acne neigende huid evenals bij rosacea.Eerste hulp met DERMASENCE Seborra Akutroller
Met een licht drukkend gevoel kondigen ze zichzelf meestal aan: puistjes, pukkels en roodheden. De DERMASENCE Seborra Akutroller zorgt ervoor dat deze onwelkome gasten gauw weer vertrekken. Al bij de eerste tekenen van irritatie of ontstekingen kan deze lichte, transparante gel uitkomst bieden. Deze SOS-stift bevat een optimale samenstelling van werkzame stoffen. Zo gaat boswelia-extract tekenen van ontsteking tegen, zorgen salicylzuur en urea voor het verminderen van talgophopingen en het bijbehorende drukkende gevoel en heeft het milde fruitzuur gluconolacton een zuiverend effect op mee-eters. Het product is handig in gebruik en past dankzij het kleine formaat gemakkelijk in elke handtas. Zo houd je jouw SOS-lifesaver altijd paraat! De gel kan meerdere malen per dag gebruikt worden, is dankzij de stalen roller precies en hygienisch aan te brengen en trekt bovendien snel in zonder een laagje op de huid achter te laten. In combinatie met de Seborra Gel kunnen je ongestoord en zonder onzuiverheden genieten van de zomer!

Inhoud 10ml
Adviesprijs: € 10,50

De DERMASENCE Seborra Akutroller is een handige, kleine lifesaver — de SOS-stift werkt nauwkeurig en snel tegen roodheid en onzuiverheden en vermindert verhoorning en druk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *