Creëer je meest stralende glimlach ooit!

Colgate® Max White Expert Complete, de tandpasta die jaren van verkleuring terug draait

Een witte glimlach is de perfecte basis voor iedere look. We dromen er allemaal van: perfecte, glanzende, witte tanden die alle aandacht vangen. Simpelweg: een witte, stralende smile is onmisbaar en een ware musthave. Maar hoe creëren we binnen no-time de meest complete witte glimlach? De Colgate® Max White Expert Completen tandpasta van Colgate® biedt hier de oplossing voor. Een compleet nieuw en innovatief product, dat écht werkt.

Colgate® Max White Expert Complete
Colgate® lanceert hun beste whitening tandpasta ooit: Colgate® Max White Expert Complete. De tandpasta combineert alle technologiën voor de meest effectieve whitening. De unieke formule met Pro-Oxide Complex bevat waterstofperoxide, hét professioneel aanbevolen whitening ingrediënt voor wittere tanden wat zorgt voor een diepe vlekverwijdering. Daarnaast zorgt het Advanced Brighteners System voor een veilige en gemakkelijke werking, voor direct wittere tanden als resultaat, al vanaf de allereerste poetsbeurt. Nederlands enige whitening tandpasta waarmee het krijgen van wittere tanden zo eenvoudig te realiseren is. Een complete glimlach met langdurige witheid!

Hoewel de tandpasta een directe werking heeft is het, voor het meest zichtbare en langdurige resultaat, noodzakelijk om het drie maanden lang, elke dag te gebruiken. Naast whitening zorgt de tandpasta tevens voor een frisse adem, werkt het tegen gaatjes en gaat het tandplak tegen. Het gebruik van een whitening product is nog nooit zo effectief en veilig geweest.

90 ml, € 12,99


Hoe verschilt deze tandpasta van andere whitening tandpasta’s?
De unieke technologie van Colgate® Expert Complete werkt in twee stappen:

1. Het waterstofperoxide in de formule dringt door tot onder het oppervlak van de tand om diepe vlekken [1] te bereiken en te verwijderen bij regelmatig gebruik. De formule bevat ook technologieën om vlekken aan het oppervlak effectief te verwijderen en te voorkomen dat nieuwe vlekken worden gevormd.

2. Het klinisch bewezen Advanced Brighteners System™ in de formule zorgt voor een direct whitening effect. Gedurende het poetsen hechten deze Brighteners zich aan het gereinigde tandoppervlak en dit verhoogt de hoeveelheid ‘blue light’ dat wordt gereflecteerd, wat door het menselijk oog wordt geregistreerd als wit, hierdoor lijken de tanden onmiddelijk witter.

Wat zit er precies in?

1. Waterstofperoxide:
Waterstofperoxide, dat veel door tandartsen gebruikt wordt in professionele whitening-behandelingen, dringt onder het oppervlak door en helpt, op een veilige manier, diepe vlekken te verwijderen. De hoeveelheid waterstofperoxide in Colgate® Expert Complete is geoptimaliseerd voor de beste effectiviteit, maar wel op een veilige manier. De Colgate® Max White Expert tandpasta’s zijn een van de weinige tandpasta’s in Nederland die professionele whitening ingrediënten bevatten.

2. Het Colgate Advanced Brighteners System™:
Klinisch bewezen dat de tanden onmiddellijk witter lijken door het reflecterende ‘blue light’ [2].

3. Hoogwaardige silica:
Dit ingrediënt verwijdert vlekken op het oppervlak en polijst de tanden.

4. Fosfaten:
De fosfaatzouten in de Colgate® Expert Complete hechten zich aan de tanden, om toekomstige beschadiging aan het tandoppervlak te voorkomen.

5. Fluoride:
In tegenstelling tot concurrerende whitening-tandpasta’s, bevat de Colgate® Expert Complete de door tandarts aanbevolen volumes van fluoride om zeker te zijn van een goede zorg voor de tanden; 1450ppm.

Hoe krijg ik het beste resultaat?
Voor het beste resultaat moet de Colgate® Expert Complete tandpasta dagelijks worden gebruikt, als onderdeel van uw mondverzorging, zoals voorgeschreven. Naast onmiddellijke en blijvende whitening resultaten, zorgt de tandpasta voor een frisse adem, helpt tegen gaatjes en vermindert plaque door regelmatig te poetsen.

Hoe vaak moet ik Colgate® Expert Complete gebruiken?
De tandpasta is ontwikkeld voor dagelijks gebruik en kan dus als onderdeel van de dagelijkse mondverzorgingsroutine gebruikt worden, zoals voorgeschreven.

1 Significante vermindering van vlekken veroorzaakt door eten en drinken
2 Direct effect is tijdelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *