Met Payconiq betalen met je smartphone bij ICI PARIS XL


Vanaf vandaag is het mogelijk om in iedere vestiging van ICI PARIS XL te betalen met de betaalapp Payconiq. ICI PARIS XL is de eerste verkoopketen die Payconiq landelijk in alle 154 Nederlandse filialen aanbiedt.

Payconiq maakt betalen via de smartphone in winkels, webshops, en onderling met vrienden en familie gemakkelijk. De betaalapp is op zowel Android als iOS toestellen te gebruiken en werkt snel en gemakkelijk, ongeacht bij welke bank de consument een bankrekening heeft.

Betalen via elke smartphone
In 154 filialen van ICI PARIS XL kan nu worden betaald door een QR-code te scannen met een smartphone. Een samenwerking met CCV zorgt ervoor dat de QR-code wordt weergegeven op de bestaande pinterminal. Winkeliers kunnen ook kiezen voor weergave van de QR-code op een andere manier – waaronder kassadisplay, sticker, tablet of smartphone – wanneer zij Payconiq als betaalmethode willen aanbieden. Per transactie betalen winkeliers een scherp tarief en voor consumenten is Payconiq gratis.

“Wij zijn vereerd om als eerste landelijke retailer Payconiq aan te bieden als betaalmethode voor onze klanten. Service is erg belangrijk in onze winkels en daar hoort het aanbieden van de nieuwste betaalmogelijkheden ook bij.” zegt Linda Alblas, Managing Director van ICI PARIS XL.

“De samenwerking met ICI PARIS XL is een nieuwe mijlpaal voor Payconiq. De winkelketen is de eerste die Payconiq landelijk aanbiedt als betaalmogelijkheid,” zegt Guido Vermeent, CEO Payconiq Nederland.

“Jan Hartjes, CEO van CCV Nederland, spreekt over een mooi resultaat. Bereikt door een goede en intensieve samenwerking met Payconiq. Met het aanbieden van deze QR-code betaaloplossing op onze pinterminals, laten wij zien dat deze nieuwe vorm van betalen gemakkelijk te integreren is voor winkeliers.”

De komende tijd zal Payconiq doorgaan met het uitbreiden van het landelijk dekkende netwerk bij retailers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *