Pureté bio®: effectief trio voor een huid in topconditie


Met natuurlijke en biologische verzorging die de huid voedt, versterkt en beschermt, blijft de huid in topconditie. Pureté bio® verzorgt de huid van buitenaf en van binnenuit met 100% natuurlijke en plantaardige ingrediënten.


Huile sublime – een mooie, verzorgde huid
Deze multi-actieve droge olie voor dagelijks gebruik voedt, beschermt en vernieuwt de huid. Daardoor wordt deze steviger, fijne lijntjes verminderen en veroudering krijgt minder kans. De 95% biologische huidolie is samengesteld uit elf voedende oliën (w.o. argan, jojoba, camelia, druivenpit, teunisbloem) en een aromatisch elixir van negen essentiële oliën (w.o. lavendel, ylang-ylang, palmarosa, geranium, rozemarijn, zonneroosje, strobloem) die stuk voor stuk een heilzaam effect op de huidconditie hebben. Bovendien bevat het een multi-actief extract Lift Oléoactif® dat diepe rimpels en fijne lijntjes corrigeert.


Pureté bio® Éclat lifting – direct effect
Éclat lifting is een uniek direct-effect serum dat binnen een uur de sporen van vermoeidheid vermindert, expressielijnen verzacht en de huid strakker maakt. Het extract van champagneblad heeft een botox-likewerking, varenextract ontspant de huid en een algenextract vult rimpels op. Het instant effect houdt urenlang aan en op termijn wordt de vorming van nieuwe rimpels tegengegaan. Éclat lifting is verkrijgbaar als mini roll-on en in hersluitbare ampullen.


Pureté bio® Perfect Skin – houdt de huid in topconditie
Pureté bio Perfect Skin is een uitgekiend 100% biologisch en plantaardig voedingssupplement dat de huid van binnenuit gezond houdt. Het stimuleert de collageenvorming, bevordert een goede doorbloeding en beschermt de cellen tegen vrije radicalen. Perfect Skin bevat o.a. Aloë vera, vitamine C uit amla, granaatappel, groene thee, silicium uit bamboe en zink uit guavebladeren.


Consumentenadviesprijzen:
Pureté bio® Huile sublime                            € 26,00 (100ml)
Pureté bio® Éclat lifting roll-on                     € 12,00 (10ml)
Pureté bio® Éclat lifting ampullen               € 12,00 (5x 2ml)
Pureté bio® Éclat lifting ampullen               € 22,00 (15x 2ml)
Pureté bio® Perfect skin                             € 18,00 (20 tabletten)

Pureté bio® is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett en via www.hollandandbarrett.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *